torsdag 16. desember 2010

Hjem, kjære hjem

Er det noen som har savnet meg??

I dag kom bestemor hjem etter en uke på sykehuset. Det blir ikke noen lang avhandling omkring den saken, men å fortelle hvorfor jeg ble innlagt er greit.

Jeg har godt med forferdelige smerter i mage og rygg et par måneder, og derfor ble det innleggelse. CT-en viste ikke noe spesielt og da ble gastroskopi neste trinn. Da er det bare å benytte legens ord:  Du har et kjempestort sår på tolvfingertarmen.

Dætt var dætt.

Bestemor hadde med seg både kamera og perler i kofferten, og først vil jeg vise dere et par bilder av den nydelige julekrybben som står i resepsjonen


Disse figurene trenger vel ingen nærmere presentasjon. For meg ser det ut som om de er håndlaget, men det var et spørsmål ingen kunne svare på.

Nedenfor ser dere hele krybbenI gangen hang et innrammet broderi med nydelig tekstSå var det perlene da. Ingen hadde sett et slikt nattbord ved sykesengen førDet ble laget et par smykker og noen bokmerker, men de tingene er ikke fotografert.

Julemarkedet gikk fløyten for meg, så bestemor sitter med et ganske stort smykkelager. Det får rett og slett bli et SUPERSALG har jeg tenkt, og det kommer en billedkavalkade ganske fort. Prisene kommer til å ligge mellom kr. 200,- og kr. 300,- (inklusiv frakt). Du kan også bla på bloggen min og sende mail med forespørsel om prisen på akkurat DITT smykke. Mailadressen min finner du øverst på siden.

Det er fortsatt mulig å få post frem til jul, så det er bare å maile og kjøpe.

Det blir ikke noen kommentarrunde før i morgen formiddag, men da stikker jeg innom hos hver eneste en av dere.

Ha en kjempefin kveld - med eller uten smykkekjøp.


17 kommentarer:

 1. Der var du ja! Så du har vært på sykehus?!! Godt det ikke var noe verre, tross alt! Håper alt står bra til!

  SvarSlett
 2. Klart jeg har savnet deg, var innom bloggen din tidligere idag for å se om jeg hadde gått glipp av noen innlegg fra deg.
  Håper det går bedre med deg.
  Nydelig krybbe og nydelige ord.
  Du er jammen en ihuga smykkelager, godt du kunne kose deg med noe på sykehuset.
  Ønsker deg en fin torsdagskveld.
  Stor godbedringsklem fra Mio

  SvarSlett
 3. Godt at de til slutt fant ut av hva som feilte deg. Håper du blir bedre nå! Det var bra du hadde litt "håndarbeid" med deg.

  Fortsatt god bedring! Klem

  SvarSlett
 4. hei. velkommen hjem og tilbake,
  godt for alt en har gjort, masse god bedring til deg,
  flott krybbe å herlig bilde,
  skal si du fikk ordnet selvom du var på sykehus.
  ønsker deg fine dager mot jul ,nå går det fort,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Uff, det hørtes ikke noe godt ut! Håper at du raskt føler deg bedre.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 6. Godt at du er tilbake, jeg har savnet deg ♥
  Måtte humre litt når jeg så bildet av nattbordet på sykehuset, du er nå virkelig noe for deg selv ;) Tenk å ha åndsnærværelse nok til å trive med seg et helt lite lass med perler i en sådan stund, det var bare herlig å se. Og julekrybben så fantastisk ut. *♥*

  SvarSlett
 7. Nei å nei. Så du har vært syk. Jeg har vært bortreist. Sitter her på nattevakt nå og oppdager at jeg har vunnet hos deg. Jeg må bare takke så mye. Jeg skal sende deg min adresse når jeg kommer hjem. Glad ble jeg selvsagt.
  Klem og god bedring

  SvarSlett
 8. Hei kjære Astrid :))
  Endelig tilbake, jeg begynte å lure på hva som hadde skjedd men endte opp med tanken at "alt har jo en årsak" :)) Godt at du er tilbake igjen ihvertfall. Håper du er i fin form nå som det bare er en uke igjen til Jul...tenk det..en uke!!!!
  Jeg gleder meg til juleferie sammen med mannen, da blir det nok en aldri så liten hyttetur for der er det lenge siden vi var sist.
  Vi tenker litt fremover mot nye prosjekter og da er det er godt sted og planlegge. Uten påvirkning av kjas og mas, bare ro og stillhet. Jeg trenger en del doser av det innimellom :)))

  Håper juleforberedelsene dine er under kontroll så ikke det blir bare stress for deg nå den siste uken.
  Du må sikkert ta det litt med ro..

  Håper du får en kjempefin helg og jeg er glad du er tilbake min venn :)))

  Varme klemmer til deg.

  SvarSlett
 9. Oi, sann!
  Har du ligget på sykehus?
  Bra at de fikk fikset på deg, da!
  Haha, tenker de fikk øynene på stilk når bestemor tok fram materialene og begynte å lage smykker! Du skulle jo ha hatt julemesse på senga!
  Men nå må du bare tenke på å bli helt pigg, så du makter jula med all maten!
  Ha det bra, Smykkas! Klem!

  SvarSlett
 10. Har tenkt på deg mange ganger, og tenkt at det må ha vært noe sykdom som er grunnen. Håper du har fått hjelp så du slipper mer smerter og plager.
  Godt gjort å ta med smykkeutstyr til sykehuset. Men det er ikke det enkleste kanskje å drive med i en sykehusseng. Fortsatt god bedring!

  SvarSlett
 11. Sendte deg en mail før jeg leste dette, så jeg benytter anledningen her til å ønske deg riktig god bedring! Håper formen er stigende, og at du kan nyte dagene før jul, Klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Herlighet, så godt at du er på bedringens vei og at de fant ut hva som feilte deg, ønsker deg alt det beste og håper du får unna litt av juleforberedelser selv om du ikke er helt frisk :o)
  Nydelig krybbe og et fantastisk nattbord!! hoho, du kunne vel ikke levne perleriet igjen hjemme alene, nei:)
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 13. KAN DU SENDE MEG ADRESSEN DIN!!!
  Mailen min er jente75@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Koselig att du er tilbaka Astrid! Så trist att du har värt syk, men gott når det blir bedre og går og göres noe med. Håper du nå er pigg og ikke har noe vont lenger. Önsker deg en super fin helg og sender en stor klem til deg!

  SvarSlett
 15. Har du vært på sykehuset!
  Ønsker deg riktig god bedring.

  For en nydelig krybbe, og vakkert brodert bilde! Koselig at de pynter på sykehuset.

  Adventsklem fra Bente

  SvarSlett
 16. Sykehus er ingen spøk, men ser ut som du gjorde det beste ut av det. Gastroskopi får det til å gå kaldt nedover ryggen på meg, noe av det verste jeg har opplevd. Godt du er på beina igjen.

  SvarSlett
 17. Og da fikk jeg svar på hvorfor det har vært stille fra din kant, har tenkt på deg og lurt litt, nemlig! Godt å få svar på hva som forårsaker smerter, selv om det ikke er hyggelig å være syk. Håper det går opp og frem heretter. Og du gale dame som tar med deg perler på sykehuset - vil tro de la merke til deg! :)
  Vi har en rolig førjulshelg, med julegrøt hos en tante i går. I dag venter vi innrykk av 4 tantebarn, vi skal finne juletre og pynte pepperkakehus, Lagde 6 små i går kveld, så alle barna får ett hus hver. :)
  Ønsker deg en god førjulstid, Astrid!
  Klem, Marianne

  SvarSlett