tirsdag 9. august 2011

Det funker.....


I forrige innlegg nevnte jeg systemet jeg har laget når det skal hekles, males og perles. Tro det eller ei, men det har faktisk fungert i flere uker. Helt utrolig etter mitt skjønn.

Systemet er basert på noe så enkelt som brett.

Hvis jeg føler for å hekle, henter jeg fram dettePå et annet brett ligger det jeg trenger til maleprosjekterNår det skal perles henter jeg det gamle databordet på hjulPerler og annet nødvendig utstyr i to etasjer. Snakk om staselig bolig.

Jeg liker bedre å sitte i stuen enn i hobbyhulen. Skulle noen melde sin ankomst på kort varsel, er det bare å flytte brett eller databord. Et ekstra brett blir dekket med aluminiumsfolie når jeg f.eks. maler og lakkerJeg må jo ta med et par ting som er laget siden sist, og her ser dere mitt bokmerke med rosesymbolOg noen skrin er dekorertSå gjenstår det å se om jeg klarer å holde orden utover høsten. Enn så lenge gleder jeg meg over at det har fungert hittil.

Ha en flott dag - med eller uten system som fungerer.19 kommentarer:

 1. Veldig smart system.
  Jeg har noe lignende, men det vokser fort ut av plassen sin da jeg stadig henter nye ting og legger rundt;) Det funker IKKE. Selvdisiplin må også til,ikke sant ? For tiden går all min selvdisiplin til å la være å spise sjokolade og annet snop så får jeg heller rote ;)
  Kjempefint bokmerke og skrin :)
  Ha en god dag .
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 2. Veldig smart - du har virkelig god orden i "sysakene" :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Du har virkelig orden i sakene Smykkas :) Trivelig og holde orden også når det er så delikat ;)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Off, og jeg som trodde orden var oppskrytt! Jeg trenger maaange brett:) synes du er flink jeg! Selv jobber jeg greit i kaos, men jeg har orden i kaoset...om det var en grei forklaring! Nå har jeg brukt både heklede hjerter og blomster på mange prosjekter, og de er så fiiine! Får masse skryt for de! Ønsker deg en flott kveld uten kaos!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 5. Ingenting er som et velfungerende system. :-)

  SvarSlett
 6. Det er så lurt!! Jeg lærte meg som du... at det er lurt med et håndklæde eller lignende på brettet, for å holde ting på plass !
  Nydelig smykke :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 7. Genialt! :-)
  Og så fint bokmerke! Jeg elsker det du laget til meg. Det er i bruk hver eneste dag!

  *klem*

  SvarSlett
 8. Har hatt noe lignende til perling ;) Kjekt å ha orden i "sysakene". Fine ting du har laget!

  Klem

  SvarSlett
 9. Så fint det rosebokmerket var!

  SvarSlett
 10. Smart brettsystem Astrid. Det er greit når en skal rydde vekk.Håper du har det bra.
  Klem

  SvarSlett
 11. Høres ut til å være et bra system. Selv har jeg også brukt kjøkkenbordet til hobbyrom, men nå har jeg fått nytt og stort hobbyrom, så da håper jeg at kjøkkenbordjobbing er en saga blott. Da slipper jeg ihvertfall å rydde bort hele tiden, for jeg bruker hele bordet og vel så det når jeg driver med mine hobbyer.

  SvarSlett
 12. Godt med system da!!! Jeg har stort sett et virvar av syprosjekter mer eller mindre stappet oppi kisten, strikkeprosjektene bor i en kurv (og et skap) og scrappingprosjektene bor i bokhyllen, så litt system hadde ikke vært å forakte her i huset heller gitt...

  Håper du har hatt en superfin sommer. Jeg har ikke vært stort innom her den siste måneden, men nå når vi er hjemme igjen blir det nok oftere :)

  SvarSlett
 13. FOR et system! Imponerende!

  Ååååå så utrolig nydelig bokmerket var!
  Jeg er veldig glad i bokmerket mitt også. Jeg har alltid en bok jeg leser i, så bokmerket er i bruk hver dag, og har også vært med på ferie, så jeg hadde bokmerke til min ferielektyre.

  I går brukte vi dagen godt. Min mann beiset alle plattinger/ terrasser, mens jeg ryddet i huset. Etterpå plukket vi inn all ripsen vi har i hagen. Jeg må innrømme at jeg ikke liker å plukke bær, men hvert år tømmer vi ripsbuskene vi har i hagen, og tar vare på dette. Det var godt å få gjort dette.
  I tillegg har vi i dag stekt opp nesten 100 elgkarbonader, så nå må jeg si at jeg er veldig fornøyd.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 14. Dyktig som klare ha system..
  Nydeleg med rosesymbolet.

  klem

  SvarSlett
 15. Kjempesmart, Astrid :O)
  Slik må det være ellers blir man jo helt nedsyltet i "rot" hihi.
  Jeg har et liknende system bare med små kurver!!
  Fikk du mailen med heklebrikkemønsteret?
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 16. Brett er gull! Det er sånn vif jobber i montessoriskolen og barnehagen. Alt barnett renger til en aktivitet, f eks for å sy er på et brett. Liten saks, en nål, et passe sttykke stoff, passe lengde tråd osv. Så når barnet er ferdig gjør vi klat til et nytt barn, med akkurat det samme.

  SvarSlett
 17. Smart løsning! Alltid like vanskelig å holde orden på sånne saker, men du har fått det til ser jeg. :)

  SvarSlett