torsdag 8. september 2011

Tidlig steinalder

Dette er ingen historietime, men rett og slett litt om det som skjedde da gamla ble uten nettforbindelse.

Sist søndag gikk pc-en plutselig i svart. Irriterende, spør dere meg, for jeg hadde akkurat redigert bilder og var klar til å ta fatt på blogginnlegget.

Nå er ikke bestemor kvasseste kniven i skuffen når det gjelder den digitale verden, men jeg gjorde i det minste NOE. Koblet fra og koblet til igjen. Men tror dere "dyret" ville?

Vel, vel, tenkte jeg, det er sikkert ok i morgen. Men mandag var det fortsatt svart, og dermed måtte jeg kontakte Telenor. Enden på visa ble at han jeg snakket med måtte sende avgårde feilmelding, og jeg ble satt på vent. Fikk omsider en sms med et referansenummer, og disse ordene:

"Feilrettingen er forsinket, men vi gjør alt for å få rettet feilen så snart som mulig".

Nå snakker vi om tirsdag, og jeg tok rett og slett en ny telefon til Telenor. Damen som svarte denne gangen, hadde tydeligvis god sans for humor, for hun begynte å skoggerle da jeg spurte om hun på noen måte kunne forklare hva som er "så snart som mulig" i Telenors verden.

Vi fikk oss virkelig en koselig samtale, og i går kom det omsider reparatør med nytt modem under armen.  Jeg måtte jo fortelle at Telenor hadde sagt at det IKKE kunne være modemet, men det trakk han bare på skuldrene av. Han var mer interessert i å høre hvor lenge jeg hadde hatt det jeg hadde.

??????

Tja, fem år kanskje? sa jeg. Tiden går jo så fort.

Det var han enig i, og fortsatte:

Fem år er tidlig steinalder i vår bransje.

Ja, ja, tenkte jeg, da er det vel kanskje et sånn bilde han har av meg


Det spiller forresten ingen rolle, for nå er alt bare velstand.  Bildene som skulle være med i søndagens innlegg får dere heller ikke se i dag.  Nå skal jeg komme ajour med litt av hvert, men nå vet dere ihvertfall dette


Ha en fin dag - med eller uten nettforbindelse.


20 kommentarer:

 1. Le le... det er som å høre meg det. "Henger" etter meddet meste av duppeditter og alt jeg har er urgammelt førjeg skifter det ut. Alt i mitt hus er gammel nytt for meg :-9

  Ha en fin dag videre
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Smiler og ler!
  Her er det også tidlig steinalder ;)
  Godt det ordnet seg for deg!
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem ;)

  SvarSlett
 3. He he, i teorien har nok Telenor et utrolig bra serviceteam, men det merkes ikke så godt for oss "vanlige og jeg er sikker på at de har et ordtak på veggen som sier: Skynd deg sakte, det kommer flere dager;-D

  Håper at du har en fin dag!
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Tidlig steinalder, du!
  Jeg tipper våre etterkommere også får sin porsjon av ting de ikke makter å sette seg inn i etterhvert!
  Så de kan bare glede seg!

  SvarSlett
 5. Hihi! Morsomt innlegg! :D Bra det ordnet seg til slutt!! :)

  Takk for fin hilsen inne hos meg! ♥

  Klem

  SvarSlett
 6. Ha ha...fint innlegg med herlige bilder ;)
  Så bra at du fikk orden på det i alle fall.
  Her i huset er vi kanskje kommet bittelitt lenger , men har jeg først lært meg en ting, er det ikke så lett å lære noe nytt. Det gjelder mobiltlf også.
  Vi har heldigvis flere pc 'er i huset ellers hadde det nok blitt krise.
  Tusen takk for fine ord, Astrid. Jeg blir helt forlegen.....men mest glad ;)
  Nå skal jeg prøve ut en ting som jeg har kjøpt på nettet.....
  Ha en fin kveld......helt på nett.
  Klem :)

  SvarSlett
 7. He he..kan ikke annet enn å le!:) Hvem har vel ikke vært igjennom liknende.. det har i allefall vi som har LYSE!! Godt du er oppe og går igjen, kjedelig når ting ikke virker som det skal. Takk for hyggelig hilsen, det settes STOR pris på:))))
  Stor klem til deg

  SvarSlett
 8. He he..Artig historie;) Ikke så artig å vente på telenor kanskje?! ;) Men godt du er på nett igjen i alle fall:))

  SvarSlett
 9. Og vimplene er enkle å lage:) Veldig fin måte å få brukt opp litt restegarn og:)

  SvarSlett
 10. Sitter her og leser et kjempeartig innlegg! Du får det sagt på en utrolig morsom måte! Det som begynte som en "ulykkelig" hendelse endte med en hyggelig samtale og så til slutt en kommentar som du gjorde til en vittig sak! Sånn skal det være!
  Takk for din hilsen!-Margit-

  SvarSlett
 11. hehe, ikke alltid så greit med disse dippeduttene, glad du er tilbake hvertfall :) *♥*

  SvarSlett
 12. Man får nesten litt panikk hvis man er uten nettforbindelse... Godt at du er på nett igjen:)

  SvarSlett
 13. Tidlig steinalder, ja... Fint bilde av deg :) :) :)

  SvarSlett
 14. Hahaha...flirer! Godt at det ble orden på sakene etterhvert da Astrid:) Jeg synes faktisk ikke de brukte så lang tid på og komme å fikse, det kunne jo vært værre:)))

  Ha en kjempefin helg, godt du slipper å være uten nett:)

  SvarSlett
 15. Hei, Takk for koselig hilsen. Ja, jeg blir også helt stressa når nettet ikke funker - merkelig greier....:-) god helg! klem Siv

  SvarSlett
 16. Godt du er tilbake i allefall :-)

  God helg i heimen!

  SvarSlett
 17. Det er så deilig når alt fungerer, men 10 ganger så irriterende når elektronikken svikter. Men godt du har alt oppe og går nå iallefall.
  "Så snart som mulig" kan kanskje tolkes litt valgfritt; kanskje i samme gate som "i manns minne". I manns minne er etter min erfaring ca 30 minutter.

  Og så noe annet: Du lager jo øredobber også, og jeg tenkte jeg skulle prøve å finne et bilde av sånn cirka de øredobbene jeg ønsker meg. Da kunne jeg jo fått deg til å lage noe lignende, håpet jeg på. Men har ikke funnet det. De fine jeg så på en dame hadde en rosa rund sak i midten på størrelse med en krone. Den så ut som en drops som noen hadde sugd på en stund, blank og fin. På samme feste under ørekroken hang en liten rose i en annen rosafarge, og så en sølvfarget charm i tillegg. Veldig søt. Fordi alle 3 tingene hang på samme ring, så ble ikke øredobben stor og dominerende, men fordi det var 3 ting der, så ble den spennende.
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 18. He he, nesten så en skulle tro du skrev om meg. Jeg har det også sånn. Men har en 16 år gammel sønn som er kjempeflink, og min mann kan også dette med slike innretninger. Så jeg får god hjelp, der.

  Så nydelige blomster i forrige innlegg. Nydelig kinesisk kunst!

  Ønsker deg en fin lørdags kveld!
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 19. He he...Ting tar tid ja...håper det ordnet seg da...klem julie

  SvarSlett
 20. Hello there, simply becosbobetme alert to your weblog thru Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels

  SvarSlett