onsdag 11. mai 2011

Bedre sent enn aldri

I fjor hadde vi to hobbygrupper i sving. Den ene var på dagtid og den andre på kveldstid. Det er rett og slett ikke blitt tid til det i år. Eller sagt med andre og kanskje riktigere ord:

Jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til det.

En av deltagerne i kveldsgruppen begynte på et smykke, og i går kom hun hjem til meg for at vi skulle gjøre det ferdig. Perlevalget var klart, og også sånn omtrent hvordan smykket skulle være.

Det viste seg at ikke alt som var brukt i det påbegynte smykket fantes i bestemorheimen lenger, så enden på visa var at vi tok den halvferdige stasen fra hverandre og begynte på nytt.De store perlene har fått stjerneformede perlehetter, og det er supplert med sølvperler og perler i skarp lilla.

Anhenget ble slikSølvperlene har antikkfinish for å matche stjernehettene. For å gi litt mer liv til det hele, la bestemor inn noen firkantede perler.Det gikk noen timer, men sammen med noen kaffekopper og noe godt å bite i, ble det en kjempekoselig dag.

Det var en svært fornøyd dame som gikk herfra.


7 kommentarer:

 1. Og sitte og pusle sammen ledsaget av kaffe eller annen god drikke, er jo kjempekoselig. Og når man faktisk fullfører et prosjekt, ja da må det jo være vellykka. ☺

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har hatt en veldig koselig dag, og resultatet ble jo nydelig:)

  SvarSlett
 3. Så grei du er som deler kunnskaper og hjelper andre smykkeinterresserte :) Hørtes ut som en koselig stund ja :)

  SvarSlett
 4. Så snill du er da Smykkas :) Høres ut som dere har kost dere . Og resultatet ble VAKKERT :) Tenk nå går det en fornøyd dame rundt i det unike smykket , og føler seg som en prinsesse ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Nydelig smykke. De er så fine de perlene der.
  Ellen :)

  SvarSlett
 6. Åi så lekre perler,nydelige farger..Smykket var lekkert:)

  Ha en fin kveld og takk for alle gode ord du legger igjen hos meg:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Skjønner at det var en vellykka dag, ja!

  SvarSlett