tirsdag 7. september 2010

Kameracrash og bestemors rop om hjelp

Kameracrash er vel ingen kjærkommen gjest hos noen, og det er bare å innrømme at bestemors stresshormoner (muligens feil ordbruk) steg til et faretruende høyt nivå. Før jeg for ut dørene i formiddag, ble batteriet ladet og satt på plass som vanlig.

Det ble mange timer utenfor heimen, og da gamla omsider landet, skulle det tas noen bilder. ??????? Ikke tegn til liv i det hele tatt. Selv om bestemor ikke er kvasseste kniven i skuffen (uttrykket har jeg brukt før) når det gjelder den digitale verden, så er det enkelte ting jeg mestrer - som f.eks. lading av batteri og sette inn i kameraet igjen.

Ut dørene bar det på nytt, og butikken testet batteriet, og at det viste seg å være FULLADET kom ikke som noen overraskelse på bestemor. Litt fram og tilbake ble det før konklusjonen var et faktum: KAMERAET ER KAPUTT.

Mulig ekspeditrisen så for seg en solid omsetning, men i det hun skulle lukke batteridekselet for å sette punktum for videre bruk av fotoapparetet, sa hun plutselig:

Vent litt, forresten, det ligger et eller annet her. Kanskje det kan være årsaken.

Noen som er spente på hva det var?

 Årsaken fikk faktisk bli med hjem, for dette var ganske utrolig.


Nei, jeg har IKKE forsøkt å strikke med kameraet, bare så det er sagt.

Det er vel ganske opplagt at dagens tidsskjema ikke holdt. Godt at jeg laget 16 (SEKSTEN) bokmerker i går, for nå blir det blogging og deretter en god film.

Det var ganske mange konvolutter som ble sendt i dag, og nå er vi ved bestemors rop om hjelp.

Jeg mener å ha et greit system for å holde styr på navn, adresser, farger og antall, men sånn for ordens skyld MÅ dere hjelpe til.

Hvis noen som har bestilt bokmerker pr. i går (06.09.10) ikke mottar noe innen neste tirsdag eller det er noe som ikke stemmer med besillingen, må dere sende meg en mail.

Klart gårsdagens storproduksjon skulle vært avbildet, men det ble glemt i iveren etter å klargjøre konvoluttene. Ikke noe særlig spennende bilde, men ser dere at fargen på konvoluttene er i skjønn harmoni med fargene i sofaen?HER GJØRES ALT MED STIL

Ha en fantastisk kveld - med eller uten kameracrash (helst uten)

11 kommentarer:

 1. 16???!!!
  Det er bestemora si det!Og hva kameraet angår...er det mulig? Selv fotoapparatet har egen hobby hos deg!
  Ha en super tirsdag Astrid!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Nei, makan Smykkas!!
  Det var nå godt at det "bare" var en tråd inni der..., er det mulig..., måtte nesten le altså!
  Du er så flink og det vil bli mange lykkelige mennesker rundt om kring - som eiere av dine fantastiske bokmerker!!
  Ta godt vare på deg selv flinke du!!
  De varmeste klemmer fra Lokki

  SvarSlett
 3. Jeg må le:D Tråd i klamera!!...tyder på aktivitet på flere baner:D
  Gleder meg til bokmerke!
  Kos deg i kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. He he. Så bra at kameratrøbbelet løste seg.

  Du har vært utrolig produktiv! Imponerende.

  Ønsker deg en fin høstkveld.
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 5. Hahaha, ler meg ihjel!!! :o)

  Trur ikkje det va nåken så hadde mistenkt deg for å prøva å strikka med kamera da, men i et kreativt hjem e det jo ikkje alltid så lett å holda styr på ting ;o)

  Såååå bra at det ordna seg da!!

  For å komma deg te skjønnaste Andregasellen, kan du trykke på der det står "Andregasellen", det er ein link. Hvis ikkje så e adressa gasellene.blogspot.com. Hu dele bloggen med Førstegasellen, men det e Andregasellen som skrive de fleste innleggene. Hu e barra et funn hu damå, og nå har du fått na som følger du og ser eg :o)

  Kor mange bokmerker e det blitt ittekvart nå mon tru? Håpa du ikkje slite deg ut jaffal, og så må du ta ein velfortjent frikveld i kveld då vettu :o)

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Setter pengene inn på kontoen i morra formiddag!

  Bare ta til deg av hva jeg serverer av informasjon på bloggen min. Jeg er født nysgjerrig og elsker å finne ut av ting, lete, slå opp mm. Det tar mye tid, men jeg koser meg med det!
  Ha det godt, fra en engel, prinsesse, heks og nå hulder... jeg har hatt mange roller opp gjennom tidene (du må lese "Hulder-innlegget" for å forstå denne kryptiske hilsenen).

  SvarSlett
 7. Hvordan i allverden har du fått garn inn i kameraet?
  Spennende med så mange bokmerkebestillinger!

  SvarSlett
 8. Tråd i kameraet? He, he... Helt utrolig at du har klart det :-)
  Lykke til med bokmerkene!
  Klem Igi

  SvarSlett
 9. Bokmerket kom i posten i dag.
  Det var så nydelig!!!!!!
  Tusen takk.
  Ønsker deg en fin onsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 10. Godt det var noe som kunne fikses lett! :-) Jeg er på leting etter kamera nå, for min blitz er kaputt, og makrofunksjonen virker ikke! Blir nok speilrefleks neste her.. :-) Skal få betalt bokmerke ikveld, går litt i ett hos meg om dagen! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett