mandag 20. september 2010

Post, innkjøp og premie

Her skal dere få se enda en perlegave. Nå er det så mye fint i bestemorheimen, at det er sannelig ikke lett å vite hva jeg skal begynne på først og sist


Apropos post, så skal det i dag sendes 13 konvolutter med bokmerker. Hvis et eller annet nå har gått feil underveis, så må dere som ikke har mottatt det bestilte innen torsdag være snill å sende meg en mail.

Tror GANSKE bestemt jeg har oversikten, men hvem vet hva tid feiletrollet stikker innom.

Bestemor har gjort et særdeles billig innkjøp, men synes ikke dere også at denne burde få en bedre plass enn i en krok i butikken?For den beskjedne sum av kr. 30,- fikk denne bli med for å pryde altanen med noen fine lyngplanter i.

Glemmetrollet har ihvertfall vært på besøk, for plutselig demret det for bestemor. Det skulle jo trekkes en vinner blant alle som har kjøpt bokmerke, og hvis det er flere enn meg som er glemsomme, så er dette premien:I trygg overbevisning om at hukommelsestrollet blir liggende på plass til imorgen, vil trekningen bli kl. 1800.

Kanskje nettopp DU blir den heldige.

Nå er det på tide å komme seg ut dørene, og dermed blir det ikke noen kommentarrunde før i kveld.

Ha en strålende dag fortsatt - med eller uten glemmetroll.

3 kommentarer:

 1. Heisan!

  Jeg har ikke mottatt noen mail med kontonummer for å få betalt bokmerkene jeg har bestilt ;-)

  Klem Lykkeliten
  wencheil@online.no

  SvarSlett
 2. Godt å høre at andre glemmer;) jeg lette meg grønn etter noe her imorges og fant det liggende ute:D Gudskjelov at det ikke regnet!!
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Heisann!!Har fått bokmerket mitt er super fornøyd,har skrevet om det på bloggen min om du vil se..Nydelig kjede da tenker jeg fruen blir fornøy!!Du er kjempe flink!!!Glemmetrollet er til tider på plass her i huset også!!!Ha en fin og kreativ dag...Klem Linda:)

  SvarSlett