mandag 24. mai 2010

Bestemors konkurranse

Så flott at så mange vil være med i konkurransen. Dette synes bestemor er skikkelig gøy, og til alle de som ikke vinner (når så langt kommer) kan jeg allerede nå si at det skal ikke bli lenge til bestemor finner på noe nytt.

Streiken trappes opp fra i morgen, og det betyr at gamla kan fortsette å vente på smykketingene sine. Ingenting å irritere seg over. Situasjoen er langt utenfor min kontroll.

I dag ble det en ordentlig crashlanding med et turkis smykke. Jeg begynte på et prosjekt i går kveld, og syntes det så veldig bra ut.

MEN. Å plukke fram perler etter mørkets frembrudd er ikke lurt. Rart hvor forskjellige fargetonene kan være. Det var bare å begynne forfra igjen, og som et resultat ser arbeidsbordet mitt nå slik ut:
Noe er gjort på et nytt smykke, men de med god hukommelse husker kanskje mitt prinsipp om ikke å vise et halvferdig prosjekt.

Disse søte glasskrukkene ble også med hjem fra nattåpent, men er ikke med i konkurransen.Oppussingsprosjektet er jo ferdig, men det er en del ting som fortsatt ikke er kommet på plass. Synes ikke det er nødvendig med hamring og banking på helligdagene, men jeg har ihvertfall funnet ut HVOR tingene skal henge.

Det koselige nøkkelskapet mitt skal på plassog det samme skal denne:Det er lenge siden keramikk var i skuddet, men jeg liker både fasongen og fargen på denne "klokkestrengen" (finner ikke noe bedre ord).

De kommende dagene blir travle, for det skal være hobbygruppe både i morgen og på onsdag. Siden bestemor er administrerende direktør, må det ihvertfall LITT planlegging til.

Klampen i bånn - mer er det ikke å si om den saken.

Ha en kjempeflott kveld - med eller uten full gass.

10 kommentarer:

 1. Nøkkelskapet ditt var fint!!
  Artig å se at du er adm.dir. du også;)

  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei, ja du får følge med på debatten om søndagsfred hos meg. Men det ser ut som det er noe teknisk svikt for to kommentarer forsvant..

  SvarSlett
 3. ...og nå dukket de opp igjen - merkelige greier. Kos deg videre med din søndagspysling, selv om det er mandag. ☺

  SvarSlett
 4. Stilig kermaikk-klokkestreng. Snedig hvordan interiørtrendene skifter. Om noen år ler vi sikkert av alle vimplene, green gate koppene og mailegkaninene som nå pryder de tusen norske hjem og hytter. :)

  SvarSlett
 5. Aller først tusen takk for hyggelige hilsner i bloggen min, kjempe trivelig! Nå fikk jeg virkelig lyst å ta frem smykkeutstyret mitt jeg også, ble veldig inspirert når jeg ser allt det fine du lager. Titter nok innom snart igjen, inntil da kos deg med perlene og ha ei trivelig uke...

  SvarSlett
 6. Kjempefint smykke.
  Nå er jeg spent på om denne kommtentaren kommer frem. Har flere ganger opplevd å ikke klare å kommentere hos deg. Så dersom det har vært stille av kommentarer fra meg, så har jeg for tiden vært borti litt datatrøbbel. (Men det er ikke bare i din blogg jeg sliter- det samme er hos Ellen og Barbro også)

  SvarSlett
 7. Jippi - jeg er tilbake. Nå håper jeg at det ikke blir mer tull. Var redd det var noe virus på gang.

  SvarSlett
 8. Farger i kveldslys og dagslys kan nok slå veldig forskjellig ut.
  Har forresten sendt deg en epost...

  SvarSlett
 9. Du muntre bestemor - ja nå håper jeg du får noen strålende dager på hobbygruppene! Kos deg masse og så håper jeg snart perlene kommer til deg :))
  Ha en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 10. Så mange flotte perler ;) Skal tro om jeg ikke drar kjenntskap til noen av dem =)

  Flott blir det i allefall.

  klem Marielle

  SvarSlett