mandag 10. mai 2010

Ny smykkemodell og nytt til heimen

Her kommer nok tingene i en merkelig rekkefølge, men siden bestemor har fått endret innstillinger og diverse annet for bloggen, så må hun gjøre det beste ut av tingene. Det blir liksom litt flaut å ringe å be om hjelp før man har gjort en innsats.

Men her er altså bilde av perler som jeg har plukket fram til mitt neste prosjekt.

Det er kommet ny pute på plass på ryggen av sofaen. Må jo henge litt med i trendene. Det er ihvertfall ikke vanskelig å la seg påvirke i denne bloggeverdenen.

Har selvfølgelig fått med meg at ugler er "in", og hva er vel da mer naturlig enn å fleske til med en lekker utgave.

Noen som drar kjensel på designen? Dere skjønner hvor bestemor har vært og fått med seg disse?

Hvis ikke, så gi beskjed!!!
Da er vi ihvertfall kommet til den nye smykkemodellen. De nydelige blomstrede perlene har bestemor byttet til seg mot scrappeting. 

Hadde så utrolig lyst til å lage noe sommerlig. Smykket ble påbegynt i går, og jeg skal love at det var ikke mye sommerlig da gamla tittet ut grytidlig i dag. SNØ - av alle ting.

Uansett - smykket ble gjort ferdig med sommer i sjelen.

De tre delene som danner anhenget kan kanskje se noe sammenklemt ut, men det er ikke alltid like greit med denne fotograferingen. Bestemor er konsekvent for lat til å ta hele prosessen forfra med knappenåler og styr for at det skal ligge riktig på smykkebysten.

Sølvbladene er større enn de som er brukt på tidligere smykker. Syntes disse ble fine til de tre delene, i og med at alt har samme form.


Som mellomperler er det brukt sølv og to nyanser i turkis.

Ok, skjønner at dette innlegget blir litt rot i hop, men dere viser sikkert forståelse. Tidsskjemaet er stramt i dag. Må jo ta en kommentarrunde og kl. 19 er det generalforsamling i borettslaget. Det blir spennende greier, for her skal det oppgraderes for ca. 14 millioner.  Mer om det ved en annen anledning.

Ha en kjempefin kveld - med eller uten millioner.

9 kommentarer:

 1. Skikkelig lekre perler - gøy med ny modell :)

  SvarSlett
 2. Så flott ugle!! Jeg vil også ha!! klem!

  SvarSlett
 3. Nå er jeg endelig tilbake i bloggverden :) Det blir mange blogger å oppdatere seg i.
  Barbro er nå bare så flink, nydelig pute og ugle. Og de blå perlene var virkelig flotte. Det ble et lekkert sommersmykke. Her er det også innmari surt og kaldt med sludd i lufta. Vi får håpe det blir litt sol og varme snart. Klem :)

  SvarSlett
 4. Du så flink du er med smykker. Sommerlig og fint dette her du viser. Masse koselig hos deg i dag.
  Klem

  SvarSlett
 5. Heisann og tusen takk for mange flotte kommentarer inne hos meg. Har vært sløv og kommentert tilbake, men er såå travelt fortiden, har hatt barn som på rad og rekke har lagt med noro-viruset, full jobb på natterstid pluss at jeg tar lappen til bil, så skal bli godt å puste litt ut nå =)


  Kjempefint smykke du har laget =) Du er så flink.. Skal bestille ett armband hos deg, til lille-jenta mi =) Men tenkte jeg skulle kjøpe di charmsene jeg ville ha på, og sende til deg først =)

  SvarSlett
 6. Det er så morsomt og avslappende å lese bloggen din :) Det var ikke så veldig mye rot her egentlig ;) Kjenner igjen designen, ja! Og fine perler du har brukt her.

  Ha en fin kveld, klem!

  SvarSlett
 7. Kjenner igjen både puta og ugla, ja! Du har ei dyktig datter! Og Barbro har en dyktig mor;)
  Håpoer du har hatt det stas på generalforsamling!

  SvarSlett
 8. He, he, litt rot i hop makter vi. Ugla virker kjent, ja. ☺ Og du, den bakeånden forsvant like fort som den kom, gitt.

  SvarSlett
 9. Jeg lar meg stadig imponere av dine kunstneriske smykker,og uglen dro jeg kjensel på. Det var nok en Barbro spesial tenker jeg!

  En frisk våraften ønskes.

  SvarSlett