mandag 15. mars 2010

Påskepynt og bursdagsfeiring

Utrolig gøy å se hvor mange som vil være med på min Give Away, og det er jo fremdeles tid til å hive seg på. Nok om det.

Det virker så lenge siden jeg har laget et blogginnlegg, men det er vel fordi det har skjedd masse, og at bestemor har satt i gang en storoffensiv når det gjelder rydding. Det skal få være et kapitel for seg, men jeg må ihvertfall vise dere påskepynten jeg har laget.

Etter mange mislykkede resultateter med serviettdecoupage, trakk bestemor omsider den glupe konklusjon at her var det bare å snu på flisa og kjøre et litt mer "safe" opplegg.

Glansbilder er gode greier, og gamla klippet og satte sammen til den store gullmedaljen uten at det ble særlig mange telysglass. Men det er enda tid til å lage flere før påsken er her.Hadde aldri trodd at jeg skulle kjøre i vei med lilla til påske, men med litt gule blomster på motivet, ble resultatet til å leve med. Øverst la jeg på en selvklebende blondekant, som virket litt merkelig mot det andre, og da smelte bestemort til med et lag med glasslakk og mens den var fuktig ble det drysset på lilla småperler.Det er alltid med stor spenning jeg setter glassene til brenning når så mange typer materialer brukes, men ikke ble det brann og ikke var det noe som smeltet. Jo da, småperlene henger fast, og slik ser glassene ut med tente lys i:Siden jeg først var i støtet, fant jeg fram glasseggene som både skulle dekoreres og få nye bånd.For å være sikker på at det kanskje kan dryppe litt beundring på bestemor, så må jeg si at de små blomstene først er malt og deretter limt på. Som om ikke det er nok, har bestemor funnet fram både lilla chiffonbånd og bitte, bitte små sølvkuler og tvunnet dette sammen.

Opphenget er ikke noe å rope hurra for, men det skal komme fine kvister i hus. Måtte ta i bruk noe jeg hadde for hånden og derfor ble eggene i anledning fotosession hengt på baksiden av smykkebysten.Lørdag var det flott feiring av vesleprinsens 2-års dag. Det var en forundret liten pode som tok i mot både en og to pakker fra hver av gjesteneDet blir ganske travelt for en liten prins å skulle teste ut de forskjellige tingene:Her er det både motorsag, arbeidshansker og brioutstyr.

Husets prinsesse og hennes tremenning var kledd som til skikkelig fremføring av flamencodans, men det ble nok ingen oppvisning av det slaget. Men leke, det kunne jentene:Husets prinsesse i stolt positur:Vi hadde det kjempehyggelig, og feiringen fortsatte i går med andre gjester. Skal det være, så skal det være.

Ellers ble det en lang telefonsamtale med min beste venninne som nettopp er kommet hjem fra tur til Dubai og Qatar. Mer om det når hun har hatt tid til å omstille seg til jobben og stikker innom en tur.

Ha en super kveld alle sammen.

15 kommentarer:

 1. Både glass og egg var flott dekorert :) Lilla kan fint brukes til påske. Det gjør jeg :) Hvor får man kjøpt sånne egg til dekorering?

  SvarSlett
 2. Så flotte glass du har laget! ...jeg lurer også på hvor du har kjøpt eggene?

  Klem

  SvarSlett
 3. Dette ser artig ut og samtidig blir det kjempefint! Synes at alle andre farger enn gult er flott til påske;)
  Brenner du dem i steikovnen eller har du kanskje egen ovn?
  Det var en vellykket 2-årsfeiring, har jeg forstått;)
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei "Bestemor"...Flott innlegg fra deg med masse inspirasjon og goodwill. Du er jammen meg ikke så lite kreativ av deg =) Kjempeflotte lysestaker du fikk laget deg og de ble jo bare enda finere med lys i da. Kjempebra, fortsett slik. Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 5. Du skriver så godt.En fornøyelse å lese.
  Skjønner du har hatt det travelt med feiring av prinsen.Flotte bilder av dansejentene og jubilanten.
  Lykke til med påskepynten.

  SvarSlett
 6. Så koselig :) Jeg likte veldig godt de glasseggene :)

  SvarSlett
 7. Flotte bilder av barnebarnet! Og glasseggene var skjønne!

  SvarSlett
 8. Skal si damen er kreativ! Må si du er heldig som ikke satte fyr med alt dette på glassene som skulle brennes. Flotte ble de iallefall.
  og glesseggene var også fine. Veldig kjekt å gjøre slike ting som det.

  Koselige bilder av barnebarn, jeg har også et barnebarn som snart blir 2 år. En herlig alder det der. I morgon skal jeg i barnehagen der han er, og vi skal dit på kafe, veldig kjekt.

  Ha en fin uke vider

  SvarSlett
 9. Ønsker deg lykke til med give awayen din, her er det litt rart i hjemmet for tiden.
  Trygve, eldstepusen vår er syk (hun er snart 14 år) og vi er ikke helt på topp for å si det sånn...
  Ønsker deg en strålende uke.
  Klem fra Helen

  SvarSlett
 10. Herfra flommer (ikke bare drypper) beundringen! Så nydelig påskepynt du har laget.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 11. Så fine saker du har gjort käre Astrid, du er så kreativ og flink. Og sånne nydelige barnebarn du har. Önsker deg en nydelig dag, klem fra meg!

  SvarSlett
 12. Hei igjen:)

  Fint om du legger igjen kommentar under innlegget for give away, ellers blir d litt mye for meg å holde styr på;)
  Du ville bare ha 1 lodd?

  Klem Lise:)

  SvarSlett
 13. hei, hei!

  Takk for besøk på bloggen :O)

  Så koseleg påskepynt du har laga, har nokre planar eg og, må berre få tid til det ;O)

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 14. Så innmari koslig påkepynt du har laga,du er så utrolig kreativ.
  Klem Anne.

  SvarSlett
 15. Så nydelig påskepynt du har laget deg!Flotte lilla lys!prins og prinsesse,nydelige barn!
  Klem,Janne

  SvarSlett