mandag 22. mars 2010

Smykke og storfint besøk

Det gikk rimelig fort i svingene hos bestemor i går, men jeg fikk ihvertfall trukket vinneren og adressen hennes har jeg fått. Så langt er alt riktig.

I redsel for at noen skulle føle et ENORMT savn etter bestemor, fant gamla ut at det skulle avsettes tid til litt blogging. Det var her tingene skar seg. Hvordan smykkebilde kunne bli bare en hvit flate med ramme rundt, har jeg ingen fornuftig forklaring på. Noe må selvfølgelig mine fingre ha vært borti, og muligens skyldes det at bestemor for tiden sjokker omkring i en atmosfære bestående av duft fra salmiakk og maling. Spraylakkeringen har foregått ute, så den kan jeg ihvertfall ikke skylde på.

Hvorom alting er - bestemor kjører i vei med en reprise av bildene av det mørk lilla smykke.Her har jeg brukt mye forskjellig. Perlehetter med strass, fasettslipte hjerter i sølvinnfatning, asymetriske halvedelstener og små sølvperler.

Perlehettene er nye på markedet, og det nye består i at de omslutter to perler. Disse falt jeg pladask for, og det spørs om ikke Panduro Hobby må få avgårde flere til hun som sitter her.

Her et bilde av de forskjellige perlene:Så kommer bildet som i går bare ble...... ingenting.Flere av dere har sikkert fått med dere at det har vært storfint besøk i Bergen.

Det nevnte besøket bestod altså av Pia (morsomste mammablogger i 2009) og hennes familie. Fredag var 50% av familien på besøk hos Barbro.

JEG FIKK OGSÅ VÆRE MED!!!

Det var bare så utrolig koselig. Synd at det ikke ble mer tid, men jeg håper det ikke er siste gang Pia er i Bergen.

Pia er et varmt og engasjert menneske, og vesla like fortryllende i virkeligheten som på bilder.

Sønnen Øystein kan jeg bare beskrive med lovord. En herlig gutt på 11 år, og fra nå av skal jeg følge bloggen hans.

Hvis noen skulle reagere på at jeg ikke tar fram noen superlativer om Barbro, så er det fordi jeg er inhabil i saken. Superlativene kan dere lese på Pias blogg, og de er 100% riktige (det tillater jeg meg å si.

Her er det tydeligvis noe som fanger oppmerksomheten til de fortryllende små:
Og her følger lilleprinsessen nøye med i hva lilleprinsen holder på med:Ha en kjempefin ettermiddag og kveld - med eller uten storfint besøk.

13 kommentarer:

 1. Nydelig smykke, flotte farger på disse perlene.

  Dataen er ikke alltid til å stole på, eller fingrene som farer over tastaturet :O)

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, både av smykker og barn! Så veldig storfint besøk var det vel ikke, men det var veldig hyggelig å treffe dere! Og takk for at du støtter min versjon av saken...
  Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 3. Flotte sjarmtroll =) Å nydelige smykker.. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg, godt å høre att du har fått male-ånden igjen =) skulle ta bilder av perlende, men har ikke fått gjort det enda, skal se litt senere, har ommøbelert litt på hubbyrommet i dag, å ble så irritert på alle eskene med perler, så jeg heiv like greit bare alle i en stor skuff, å det angrer jeg bittert på nå.. er 20 % glassperler,10% plast, og 70% tre-perler.... så må vel bare kaste seg i sorteringen =( BLÆÆÆÆÆÆH...

  SvarSlett
 4. Salmiakk kan jo ta pusten fra den mest oppvakte ;) Godt vi fikk se smykket likevel, for det ble kjempefint!

  Det er moro med besøk, spesielt når det blir vellykket!

  Ha en fin kveld, klem fra meg!

  SvarSlett
 5. God pressedekning på dette storbesøket, morsomt. ☺

  SvarSlett
 6. Her var mye lekkert å se som vanlig. Ang. bildet du spør om, så husker jeg ikke hvor jeg fant det. Laster ned og lagrer bilder hele tiden, så jeg har på tusenvis av bilder liggende på en ekstern hardisk. Laster ned mye fra The Grafics Fairy, så det er mulig det kommer derfra.

  SvarSlett
 7. Flotte bilder, og smykket var jo lekkert :)

  SvarSlett
 8. Godt bildet kom på plass:O)
  Fint smykke var det også i lkre farger!
  Trivelig å møte folk man bare har møtt i denne verdenen;)
  Nyt kvelden og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. flott smykke,
  så mye fint du lager at jeg får hakeslepp.
  å så koselig da med blogg besøk,
  klem

  SvarSlett
 10. Så fine farger i smykket du har laget! :)

  Klem

  SvarSlett
 11. De nye perlekåpene var flotte=flott smykke. Og det er jo prinsen og prinsessa også :)
  Og du er selvfølgelig hjertelig velkommen hit på besøk, det hadde vært koselig å hilse på :)

  SvarSlett
 12. Nydelig farger du har brukt i smykket! Og så koselig med et lite bloggtreff med flotte damer!:) Ha en flott uke! Klem Heidi

  SvarSlett
 13. Nydelige smykker og nydelige barn.
  Sikkert et svært så spesielt besøk.

  SvarSlett