torsdag 29. april 2010

Motivasjon?

Den er nok for nedadgående, motivasjonen. Heldigvis er alt pakket vekk for en skikkelig langhelg, og innspurten blir onsdag og torsdag i neste uke. Da skal gangen males, og dermed er prosjektet i havn.

Det hele begynte med at bestemor syntes kjøkkenet trengte en "sjaining", og da var det bare snakk om skapdører og skuffer. Jommen sa jeg smør. Her er det flesket til med både det ene og det andre, så det er bare å erkjenne at dette ballet mer på seg enn bestemor i sin villeste fantasi kunne forestille seg.

MEN. Så er resultatet blitt riktig lekkert, og det har vært verd alt kaoset og rotet som fulgte med. Gardinbrettet (som svingte innom både Moses og bestemor) er kommet på plass, og det samme har nye gardiner. Persiennene voldte meg et problem, og da ble det å velge minste motstands vei. Min beste venninne lånte bort mannen sin, og dermed ble den saken fikset på en snipp snare.

Synd å si at det har vært særlig høyt aktivitetsnivå på perlefronten, men det var ikke alt som ble med i billedkavalkaden som jeg la ut for en tid tilbake, og derfor er det mulig med noen bilder i dag også.Tar tingene i en litt annen rekkefølge enn vanlig. Dette smykket er jeg veldig glad i, og det kan brukes til så utrolig mye. Perlene skal i følge selger være hånddekorerte, og om det ikke skulle være sannheten, så gjør ikke det perlene mindre vakre av den grunn.Nedenfor ser dere øverste del av armbåndet:Øredobbene glemte jeg å fotografere.

Jeg har fått spørsmål om å vise fra oppussingen - sånn før og etter nærmest - men av prinsipp legger ikke bestemor denslags ut på bloggen. Men det jeg har tenkt å gjøre, er å vise dere et par ting jeg er veldig glad i.Dette bilde er malt av en venninne, og jeg var så heldig å få det i gave for mange år siden. Det er den type bilde som man finner noe nytt ved hver gang man studerer det.Dette er skikkelig batikkunst. Bildet er laget av en dame som heter Sumana, og hun kommer fra Sri Lanka.

Er det ikke flott?Noen av dere som drar kjensel på noe her?

Dette kaller jeg for Barbroveggen, og bildene er laget på slutten av 90-tallet. Mulig jeg får litt kjeft for å ha vist de, men det får jeg eventuelt tåle.

Bildene betyr veldig mye for meg, og dere synes sikkert ikke det er å ta for hardt i når jeg sier at jeg er veldig stolt av henne.

Ha en kjempefin ettermiddag og kveld - med eller uten spesielle prosjekter.

13 kommentarer:

 1. hei på deg,
  skal si dere har vært kjempe flinke med å ordne,
  ja det blir bestandig mer enn en tror når en starter,
  men godt å bli ferdig,
  nydelig smykke,
  å herlig barbro vegg,så koselig,,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. sKJØNNER GODT DU ER STOLT AV bARBRO FOR HUN LAGER DE HERLIGSTE BILDER. Huff her sto storbokstavene på;)
  Nydelige smykker du lager, så det kreative ligger til familien;)
  Ha en fin kved og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Skjønner godt du er stolt av Barbro. Lykke til videre med oppsussinga, synd du ikke viker på prinsipper ang. før/etter-bilder. ☺

  SvarSlett
 4. Oj - ja det ene tar det andre, det er helt sant det - men godt å få ting unnagjordt.
  Flotte smykker! Du er flink.

  Nå er jeg halvveis i mål, og tar meg en runde til dere koselige bloggvenner.
  Vi talast - goe klem fra Helen

  SvarSlett
 5. Må skrive som de andre - skjønner at du er stolt av Barbro! Hun er fantastisk dyktig, i tillegg til å være ei flott dame! Eller jente, synes vel du...;)
  De andre bildene du hadde var også flotte!

  SvarSlett
 6. Hei Kjære Astrid. Har ikke fått vært innom deg på noen dager, har igrunnen ikke vært på noen blogger stort. Det er nok å henge fingrene i for tia, det vet jo du og alt om som holder på og pusse opp.

  Nå er iallefall huset tømt av forrige eier og nå er det fritt fram for oss inne også.
  Vi skal hive oss på spisestua nå for den må gjøres ferdig før vi kan flytte inn.
  Vi satser på og komme oss inn til 17.mai. DEt vil ta en stund før kjøkkenet er ferdig for vi er jo tross alt bare mennesker og ting tar tid..
  Jeg har tatt en del oppdaterings bilder fra huset og tenkte å lage et innlegg...
  Håper du får en kjempeflott helg Astrid :)
  *Klemmer*

  SvarSlett
 7. Så fine perler du har brukt her. Flotte bilder du viser fram også, det ble jo en ordentlig samling!

  Forstår godt at du ikke liker å vise interiørbilder før og etter - har selv mine prinsipper når det gjelder slike ting...;)

  Ha en fin langhelg, og fortsatt god oppussing! Klem

  SvarSlett
 8. Perlene i smykket var virkelig nydelige. Og så mange fine bilder du har. Når jeg så batikkbildet kom jeg på at jeg også har et batikkbilde fra Sri Lanka som ligger å venter på ramme. Det må jeg huske på!
  Barbro sine bilder var utrolig fine. Jepp, du har all grunn til å være stolt av henne.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 9. Jeg er jo litt treig da. er du mora til Barbro? Hun er jo helt superflink. Jeg har akkurat ramma inn et englebilde jeg kjøpte av henne.Du er jo også så utrolig kreativ. det må nok ligge i familien. Dine smykker er kjempefine.
  Klem

  SvarSlett
 10. Eplet faller ikke langt fra stammen kan man si. Du er utrolig flink, og det er Barbro også. Skjønner godt du er stolt av henne, men tror nok det er gjensidig :) God helg til deg :)

  SvarSlett
 11. Så gøy dere har det, -mor og datter bloggere ! Og begge to kreative og spennende mennesker.!

  Ønsker spennende dager med oppussing og smykkeproduksjon.

  Provinsen hilser.

  SvarSlett
 12. Kjempefine smykker og bilder:)
  Klem Julie

  SvarSlett
 13. Fine bilder (:
  Jeg har tenkt og tenkt, kom fram til at jeg vil ha et hvitt tema til et smykke.
  Hvit og sølvfarget (: Har så mange i svart sjø!
  Liker godt de smykkene du lager med 2 forskjellige lengder! (:
  Har du hatt tid til å lage noe til meg tror du?
  Klem Renate

  SvarSlett