fredag 9. juli 2010

Bestemors kursdag

Noen racer kan nok ikke bestemor kalles når det gjelder den digitale verden, men lykken står den kjekke bi.

En ung, flink dame sendte en sms i formiddag med beskjed om at hun hadde lyst å ta seg en tur. Dermed ble det litt tid til å komme seg et steg videre med bloggingen (håper jeg da). Her får gamla prøve og feile.

Først av alt kommer en ny smykkemodell som ble tredd under den ene semifinalen i fotball. Endelig et perlearbeid som kunne kombineres med den slags, for på dette smykket er perlene tredd omtrent helt tilfeldig


Siden smykket blir i flere lengder, er det hovedsakelig brukt småperlerDa har bestemor klart tingene så langt (med bloggen altså), og det er bare å håpe at resten går rimelig knirkefritt. Jeg er ikke særlig lysten på å begynne forfra igjen.
Siden sist har jeg stæsjet ferdig på badet, og det ble riktig så fint. For å være helt ærlig så er bestemor faktisk storfornøyd.

Det blir en liten gjentagelse her, for det  ting  må ses i sammenheng. Dette bilde som min sønn har maltog disse klutene som gamla sjøl har æren forer plassert sammen med mitt nydelige sett med vaskefat og mugge.
Da er faktisk innlegget ferdig det, og så må bestemor selvfølgelig ha seg en kommentarrunde. Det blir først litt senere i dag, men besøk skal dere få.

Det må være litt variasjon i kosten, og derfor skal jeg ha meg en liten perlestund. Holder på med et smykke i samme modell som det blå , og det er vel kanskje unødvendig å si at det er i helt andre farger.  Dessuten har privatlæreren min  gitt meg en stor utfordring, nemlig å gjøre en  gamle smykker sprekere. Glemte å ta bilder, så de får bli med i neste innlegg.

Ha en strålende ettermiddag og kveld - med eller uten privatlærer.

9 kommentarer:

 1. Som vanlig er alle dine smykker av ypperste klasse :o)
  Og du er absolutt en racer i blogging!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. Smykkene dine er bare nydelige.
  Vaskesettet var kjempefint.
  Takk for koselig hilsen, jeg har skrevet om melkespannet nå. Det er jo ikke så stort og min mann har fått det i gave. De selges (enda tror jeg)i gullsmedbutikker.
  Fargene på tingene på badet var virkelig samstemte.
  Enig med kommentaren over meg her, synes også du er en racer i blogging.
  Ønsker deg en kjempefin helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 3. Nydelig smykke i havets farger! Takk for hyggelig kommentar, jeg er så mye bedre idag og derfor er humøret også tilbake;)

  Høres godt å ha badet ferdig stæsjet, og bilde og kluter m.m. direkte lekkert!

  Kos deg i kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Perlekjedet ditt ble veldig fint! Så bra at du kunne kombinere det med fotball.

  Så kjekt med privatlærer :)

  Klem fra Sylke

  SvarSlett
 5. Det var så kjekt å være på besøk hos deg!! Takk for at du og lærte meg en del. Nå venter jeg spent på å se hva du vil gjøre med smykkene! Vi snakkes, klem fra Liz

  SvarSlett
 6. Så sønnen har også kunstneriske talenter?
  Du er flink som greier¨å lage smykker samtidig som du ser fotballkamp - imponerende!
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelig kommentar hos meg :) Og jeg er fullstendig enig med deg - hva betyr vel et ødelagt kamera? Det lar seg jo erstatte, tross alt! Så jeg ble da heller ikke lei meg :) Jeg tror man ser ting i et litt annet perspektiv når man har gått gjennom alvorlig sykdom.

  Sov godt, klem fra Sylke

  SvarSlett
 8. Det blå liker jeg veldig godt! Herlig at du tar utfordringen!

  SvarSlett
 9. Hei på deg,jeg har faktisk ikke noe i mosegrønt, men det ser ut for meg som den ene kluten din er mosegrønn...men mosegrønn finnes vel både i lyse og mørke nyanser.

  God lørdag, her blåser og regner det til en forandring;)

  SvarSlett