tirsdag 13. juli 2010

Det er mangt å pusle med

Først og fremst vil jeg si tusen, millioner takk til alle dere som kom med fantastisk engasjerte kommentarer om det vanskelige fargevalget. Nå er bestemor i mål med den problematiske mosegrønne. Derfor var det meningen å starte på et smykke i den fargen, eller rettere sagt de fargetonene, i går kveld. Men slik ble det ikke, fordi jeg plutselig kom til å tenke på armbåndsur med variasjoner. Det ville selvfølgelig være mulig å tre lenker i perler, og tankene og ideene begynte å surre rundt.

Da plutselig kom hukommelsen meg til unnsetning, og bestemor  trakk ut den riktige skuffen.


Her var det arbeid nok for en stund. Remmer og ringer skuller sorteres og tilpasses de to urene. Hva med en klokke i grønt?Eller hva med denne variantenFor å være litt ekstra spesiell er det selvfølgelig mulig å ha grønn reim og blå ringBestemor skrudde av og på ringer og det ble etter hvert orden i sakeneDermed var det bare en liten ting som gjensto, og det var å få nytt batteri i den ene klokken. Det gjorde jeg i dag, så nå er bestemor klar for armbåndsur med variasjoner.

Når jeg først var på farten, var det naturlig å stikke innom butikken som skal låne smykker av meg til høstens nyheter. Kamera klart, og her er sannelig en fargekombinasjon som det skal bli gøy å prøve seg påBildene som følger trenger ingen spesielle kommentarer. Alt dette, og mere til, kommer i butikkene etter hvert. Jeg har ikke tatt bildene med tanke på klærne i seg selv. Dette er kun for å vise fargeneDette var da bilder fra "catwalken", og bestemor er villt begeistret over utfordringen med å lage smykkene. Håper mange av dere vil ha interesse av å se hva jeg lager.

Hvis det er noen av dere som lurer på hvor klokkene kommer fra, så kan jeg godt fortelle dere den historien. Men det må eventuelt bli i neste innlegg. En ting kan jeg imidlertid si:

Vi skal reise veldig langt, og kanskje turen vil by på noen overraskelser.

Blir du med?

Ha en flott kveld videre - med eller uten fargerikt armbåndsur.

10 kommentarer:

 1. Hohooo, jaaa jeg blir med så klart :o)
  Gleder meg masser, vent ikke for lenge da!!

  Du er bare helt utrolig flink!
  Og tusen takk for dine hyggelige kommentarer hos meg, det er så gøy å få!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. Jeg blir også med, spennende.
  Du er så flink og kreativ.
  Fargene som kommer ser lekre ut.
  Ønsker deg en fortsatt fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 3. Heisann!

  1000000 takk for hyggelig kommentar til innlegget mitt om Frøyas forbindelser. Ikke lett å holde fokus på en kreativ prosess av gangen, det er kjent ;:OD).
  Har nettopp blitt med på et bloggsted som er for illustratører, og nå håper jeg å få fart på tegninga igjen. De siste åra har mest gått til å gi veiledning til unge spirer, men nå er turen kommet til å pleie meg sjøl. Som ei venninne sa: jeg vil starte før pensjonistalderen - for å ha kommet i gang, så det ikke bare blir med praten. Heldigvis er vi handlingens mennesker og starter malemaleritreff til høsten!

  Jeg vil gjerne være med på reisa di. Herren i huset og frua (jeg) blir i gamlelandet denne sommeren. Det skal bli godt å få litt digital luft under vingene i det minste!
  Ha fine dager ...

  SvarSlett
 4. Tusen takk for alle gode ord du legger igjen, fine damen:)
  Du er jammen i meg flink til å lage ting altså, skjønner ikke åssen du har tid til alt jeg:)
  Ble spent på klokke og reisehistorien, jeg følger med;)

  Ønsker deg en deilig tirsdagskveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Hei.
  Så du er Barbros mamma. Det må jeg si! Da er det vel kanskje deg hun har arvet kreativiteten fra da? Flotte, kreative damer er dere begge to.
  Klæmmer fra Susanne

  SvarSlett
 6. Jeg hører gjerne historien om klokkene... ;)

  Så morsomt med en slik utfordring som du har fått! Jeg ser at du har masse å gjøre, og mange ideer!

  Jeg blogger nok litt sjeldnere nå enn før. Derfor må du ikke bekymre deg når du ikke hører noe fra meg på en stund... :) Men takk for at du tenker på meg, det er veldig koselig! :)

  Jeg ønsker deg en fortsatt god uke! Klem fra Sylke

  SvarSlett
 7. Tidsreise!?Spennende!Hold av et sete til meg!
  Off,ja,jeg har vel hatt en ufrivillig bloggpause!Har hatt mange,både frivillige,og litt ufrivillige vakter på jobben,og enkelte episoder på kortidsavdelingen har gjort så store inntrykk,at de trenger litt bearbeidelse!En ting er iallefall sikkert,jeg ser hvor heldig jeg er!
  Du som er en perlekunstner,du må jo lage en klokkerem av perler!Så helt utrolig flott det ville blitt!Også likte jeg veldig de sjalene du har lagt ut bilde av!Er så begeistret for sjal og skjerf,i alle farger!
  Håper din uke blir strålende!Jeg skal kose meg med gutta mine et par dager,før nattevakter til helgen!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 8. Hei,,,i dag kom jeg inn og fikk lagt igjen en komentar til deg,,har prøvd flere ganger tidligere men det står bare at den ikke er åpen,,,,
  Så gøy med en slik utfordring,,,,å lage smykker som skal tilpasses klærne i butikken.
  Blir sikkert litt salg på deg også da,,,,spennende med alle du klokkene da,,,som du kan bytte farge på etter humør og lyst.
  Ha en fin sommer uke.
  Anne

  SvarSlett
 9. Det må være spennende å få lage smykker til høstens kolleksjon.
  Litt av en klokkesamling du har, så her gjelder det å følge med videre:D
  Nattaklem fra meg;)

  SvarSlett
 10. For en spennende utfordring Smykkas!, men heldige er de som får deg til å lage smykker til sine klær - kan skjønne det blir flott!!
  Skal si du mekker diggbare klokker - kan skjønne jeg blir med på reisen :))
  Håper du har vidunderlige dager - og du FOR et lekkert lilla tre-inni-smykke i innlegget under, jeg har et liknende jeg har fått av min svigerinne - og DET er flittig brukt kan du tro!
  Nydelige bilder og arbeider Smykkas!!
  Stor sommerklem fra Lokki

  SvarSlett