onsdag 21. juli 2010

Smykke med litt mosegrønt - Post til bestemor

Jeg synes det er utrolig gøy å være på tur sammen med dere, og bestemor har mer på lager fra sine turer (for de har vært i flertall) til Emiratene. Men i dag blir det hverdagshendelser - bare koselige.

Vi kom i fellesskap fram til hva som er mosegrønt, og det var omsider tid for å prøve ut en modell. Anhenget er laget ettter samme "mønster" som det som ble vist i forrige smykkeinnlegg.Samme metallperler som er brukt i midten ser du også på stavene ved siden av. De tåkeaktige asymetriske perlene er dus grønne og kan minne om fargen som finnes i reinmose (noen sier reinlav).

Et par metallhjerter ga en litt ekstra piffSå har fotografen latt det gå litt for fort i svingene og glemt å fotografere hele stasen. Jeg kan bare si at det er brukt lenkedeler og samme type perler videre på smykket.

Sannelig har det vært gøy å åpne postkassen et par dager. Jeg viser tingene i den rekkefølge de er pakket ut.

JEG HAR VUNNET

Så sannelig dere. Det ble premie nr. 2 på meg fra Nostalgia, og det var en utrolig flott pakke.

Duftelys (fotografering glemt)

Servietter og kjøkkenhåndkle. Til og med A for Astrid på det koselige håndkleetSkjønne kortDet var også fire kort med religiøse motiv, og de var så vakre at jeg fant ut at et par av de måtte få ordentlig ramme. Det var ingenting av det som finnes i huset som kunne brukes, men på Soria Moria fant bestemor en lekkerbiskenEr det ikke vakkert?

Fra Janne kom dette nydelige kortetFra innsiden ser du nedenfor

Hun skrev mer enn bare det, men den hilsenen er helt privat.

Innkjøp av perler er ikke alltid like lett, og jeg synes ikke Panduro Hobby viser tegn til noen særlig fornyelse. Derfor satt bestemor en kveld og lette litt omkring, og det ble BINGO.

Valget falt på perlerommet.com, og hvis noen av dere trenger perler kan jeg absolutt anbefale å handle der. Fantastisk flott service og rimelige priser. Bestillingen ble sendt mandag, og allerede i dag var sendingen framme.

Jeg får bare si som de synger:

HER BLIR DET LIVMå ta med et par enkeltbilder også. I denne posen er det 1/2 kg ferskvannsperlerUnder ser du noen perler med fantastiske sjatteringerNå har ihvertfall bestemor ganske så mye å velge blandt.

På kjøkkenet er de nydelige mamelukkgryteklutene som jeg har kjøpt hos Heidi kommet på plass:Hvis noen av dere lurer på hvordan det går med Else, så kan jeg fortelle at hun fortsatt har gode dager. Kun en gang har hun hatt behov for å ta morfin. Måtte de gode dagene hennes bli mange, mange.

Ha en fin ettermiddag og kveld - med eller uten spennende ting i postkassen.

10 kommentarer:

 1. Så mange flotte perler du har handlet! Det er godt å få litt variasjon :) Det mosegrønne smykket ble veldig fint!

  Det er bra at Else har gode dager. Håper hun får mange slike!

  Så gøy med gevinst og hyggelig post, det liver opp dagen :)

  Jeg ønsker deg en god uke videre,
  varm klem fra Sylke

  SvarSlett
 2. Funderte på dette en dag, hvor dere storprodusenter kjøper perler. Det er da ganske dyrt på Panduro, er det ikke. I hvertfall i sånt volum som du trenger. ☺

  SvarSlett
 3. Det mosegrønne ble lekkert,veldig lekkert!
  Glad kortet kom frem,selv uten ordentlig konvolutt!
  Se ut til at du har vinnerlykke om dagen!Kanskje det har smittet over på meg,fikk nemlig en hyggelig pakke i postkassen i dag jeg og!Det er sååå mye bedre enn regninger!
  Jeg nyter den siste frikvelden på lenge,i morgen braker det nok en gang løs med flere vakter på rad!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 4. Så moro å få slikt i posten istaden for rekningar;)
  Flott smykke du har laga, og herlege perler du har kjøpt. Ser moro ut med smykkelaging:)
  Tusen takk for gode ord frå deg, det varmer:)
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Jeg er her! Det vil si - ikke så mye på dataen - når vi er på hytta, har vi ikke internett. Så derfor blir jeg stille noen ganger. I min egen blogg skriver jeg ofte innlegg på forhånd som legges ut etterhvert. Men kommentarer får jeg liksom ikke skrevet på forhånd;)
  Spennende med reisebrev fra Emiratene,selv om det begynner å bli noen år siden. Skal du reise tilbake?
  Og du er like driftig som vanlig på perlefronten, ser jeg;)
  Ha en fortsatt flott sommer!

  SvarSlett
 6. Så masse flotte premier du har vunnet.Grattis med de. Utrolig masse fint du har kjøpt i perler da. Ser ut som en koselig hobby.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei hei. Må sjekke ut nettbutikken. Har en annen som er bra. Auds Perler:) Masse spennende der!

  SvarSlett
 8. Koselig med nydelig ramme til de gamle kortene og den blonde Jesus, hehe!

  SvarSlett
 9. Hei kjære Astrid..

  Så det er slik mosegrønt ser ut.. Nå vet jeg også det hehehe.
  Nydelig smykke med utrolig flotte forskjellige perlerier.

  Så du har vært så heldig å vunnet, heldiggrisen.
  For ikke å snakke om å være eier av det nydelige kortet fra Janne, hun er kjempedyktig med kortene sine. DE er fantastiske!!!!

  Nå skal jeg til å vaske litt på kjøkkenet.
  Ha en fin fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 10. Heisann1

  Er nettopp kommet hjem fra Lia der det ikke er internettforbindelse, så derfor litt sent kommentarsvar fra meg!
  Leste reisebrevet ditt også. Mye man kan oppleve på en tur til fremmede land som ikke er med i reiseplanene. Alvorlig når det står på. Etterpå er det bare å le av...
  Ang bøker i huset vårt, så må vi ha flere vegger til flere bokhyller hvis flere bøker skal inn i huset.....men hvem bryr seg om det? Nå ligger det bøker overalt. Og det er fagbøker og romaner om hverandre. Ble i går ferdig med Hjemkomsten. Har slitt litt med den fordi jeg ikke liker å lese om krig og fordi jeg syntes oversettelsen har et gammelmodig, teatralsk språk. Historien er derimot veldig fascinerende.
  Det blir vel til å starte på en ny siden været er vær som hindrer oss i å dra ut med båten. I hælja er det festivaltid ... ha det godt, ;:OD)

  SvarSlett