onsdag 10. februar 2010

Den fantastiske dagen og nytt smykke

Til alle dere som har lagt igjen kommentar på bloggen min:

All verdens takk til dere alle sammen. Egentlig burde jeg ha gitt et valgfritt smykke til dere alle, men det er vel ikke så vanskelig å forstå at det ikke er mulig.

Det gir et fantastisk løft å lese så mye fint. Ja, jeg føler jeg har svevd omkring. Håper dere vil følge meg videre. Det er deilig å sveve.

Om det blir noen tekniske blundere, må dere bære over med meg. Jeg har jo ikke vokst opp med alle disse dippeduttene vi omgir oss med nå til dags. Noe har jeg klart å lære, og det jeg mangler av kunnskaper om den digitale verden, får jeg etter beste evne ta igjen på smykkene.

Morgendagens prosjekt er i startgropen, og jeg har funnet frem dette:


Et våkent øye vil se at det er en øredobb her, men med den svarte prikken har jeg markert den vesle biten som må fjernes. Et lite grep med avbitertangen, og vips - så har jeg grunnlaget for et anheng.

De nydelige gullbladene skal også være med. De grønne perlene har jo gullmønster og senere i kveld skal jeg finne lenke og annet småtteri.

Det som er vist på bildet er ting jeg fikk (eller kjøpte) i min skattebutikk. De tar vare på det de tror jeg kan bruke, og jeg får kjøpe det til spottpris. Kom drassende hjem med en god del i dag også, men det er jo bare så fantastisk morsomt.

En ting er at jeg får tingene billig, men jeg føler meg litt bevisst også med tanke på gjenbruk. For meg er dette små skatter, mens butikken ville ha kastet det.

Se her, folkens:
Nydelige "gullblomster" som er en øredobb. Blomstene er festet i hverandre med små ringer, og det er enkelt som fot i hose å ta de fra hverandre. Kunne kanskje vært en oppgave for "galehuset"?

Nedenfor et par ting fra tidligere fangst i skattebutikken:
Dere kjenner kanskje disse igjen. Jeg har brukt de på det grønne smykket som jeg viste på bloggen på mandag.
En av disse har jeg også brukt før, nemlig på det grønne armbåndet. Jeg har disse i "gull" også.

Det er et veldig enkelt smykke jeg har laget i dag. Hvis dere studerer anhenget, kan dere se at det er forskjell på de trekantede mellomperlene. De gir et fint spill.
Ok - her er sluttresultatet. Ganske enkelt, som sagt tidligere. Kan kanskje også være noe for "galehuset".To dager igjen til OL. Har fått med meg at disse sendingene kan, eller vil, virke fordummende. Ja, ja, jeg tar det ikke så tungt. Kan vel søke hos NAV om et kurs for å få hjernecellene tilbake til normalen når det hele er over.

Jeg skal ikke se sport 24 timer i døgnet, og det tviler jeg sterkt på at noen er i stand til.

Bestemor har faktisk tenkt å kose seg med å se de idrettsgrenene hun liker og samtidig skal det perles. Fordummende? Det gjenstår å se.

Ha en fortsatt fin kveld - med eller uten fordumming.

6 kommentarer:

 1. Dine aktiviteter krever nok mer konsentrasjon enn hva jeg gjør: ) Jeg ser mye på TV mens jeg syr.

  Du har så mye fint du bruker i smykkene dine. Jeg lurer veldig på hvor du finner alt det fine du har: )

  SvarSlett
 2. Tusen takk for søte kommentarer! Så flotte smykker du lager...

  Ha en fin dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for komplimangene!!! I morgen blir det barneselskap! Jeg gleder meg!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Likte veldig godt det nederste anhenget! Så mye fint du lager...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Så flink du er da!
  La meg til som følger jeg. Vil gjerne se mere av disse delikatessene (o:
  Ha en fin Torsdags kveld!
  Mvh. Renate

  SvarSlett
 6. Hei. Blundere? Synes du er en oppegående bestemor, altså! Mora mi klarer ikke sette på en dvd med Sauen Shaun en gang for sitt barnebarn. :-)

  SvarSlett