onsdag 17. februar 2010

OL - Vårgrønt - Vakker dame

Som en sann elsker av ganske mye av vinteridretten, sier det seg selv at TV durer og går noen timer mer enn vanlig.

Medaljene glir stort sett elegant unna de norske utøverne. Den ellers så rappkjefta Northug smøg seg galant unna pressekorpset og som nr. 41 på resultatlista, lurte jeg på om han hadde hatt en aldri så liten tissepause der ute i skogen. Den andre gullkandidaten hadde lyst å finne seg et hi.

Også ellers er det mye som går galt der borte i Vancouver. De miljøvennlige vanningsbilene bryter sammen, det snør for mye (enkelte steder) og publikum blir stående i kø for å komme seg ut fra arenaene.

Ja, ja,. Jeg setter meg nok til i kveld også, men uten gullforventninger. Istedet får jeg, som hittil, kombinere OL og smykkelaging.

I løpet av de siste dagene tror jeg de aller fleste av bloggedamene jeg følger har nevnt vår i en eller annen sammenheng. Her hos blir det nok ikke vår med det første, men det går jo an å hente våren inn. Det har nemlig jeg gjort:Er ikke dette en vakker farge? Og, mønsteret i perlen er også flott etter min smak.

Videre plukket jeg fram dette:
På smykket brukte jeg først bare de grønne perlene som jeg viste først, og har brukt en på hver stav som så er satt sammen med en ring. Bortsett fra de to grønne bladene altså, som er festet nærmest sølvringen for anhenget.
Og her er det vårgrønne fiks ferdig.Sjekk denne damen, dere. Jeg synes hun er så vakker. Men en ting må sies om henne - hun valgte meg mye besvær før jeg fant frem til hvordan smykket skulle bli.Jeg valgte kun ganske små svarte perler, og varierte bare de tinnfargede delene. Også her har jeg festet stavene sammen og bare brukt lenke på den øverste delen.Siden det var en litt stor åpning nederst på rammen rundt den vakre damen, hengte jeg en blomst her som jeg synes harmonerer med "rammen" og som går igjen ellers.Ferdig arbeid!!!

Det er mye som kan kombineres med begredelige OL-resultateter. Så jeg er ikke på noen måte blitt firkantet i øynene.Finner nok frem deler til et prosjekt i kveld også, men først må jeg på besøk hos mine bloggevenner.

Det skal bli morro å se hvor mange smykker jeg klarer å lage mens lekene pågår.

Ha en strålende kveld og kanskje blir det gull.

11 kommentarer:

 1. Kjempefint det nederste smykke!

  Heia Norge!

  SvarSlett
 2. Så fine smykker du har laget igjen! Veldig forskjellige, likte spesielt det øverste (grønne)! Men også det nederste er flott, om ikke helt min stil ;)

  SvarSlett
 3. Nydelige smykker igjen. Jeg ønsker å bestille et smykke av deg men jeg kan sende en mail:)
  Er veldig spent på hvordan kjolen din passer:)

  SvarSlett
 4. KNALL !! KJEMPELEKKERT!

  Du er jamen flink som kan kombinere OL og smykke design. Du går for GULL skjønner jeg.!!
  Gyllen kveldshilsen fra her.

  SvarSlett
 5. Fine smykker igjen! Jeg liker det nederste best.

  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 6. Utrolig vakre smykker. Du er så kreativ :)

  SvarSlett
 7. Nydlige smykker, jeg tror du får gull jeg.
  Hilsen fra Anne

  SvarSlett
 8. Men nå ble det da endelig noen medaljer der borte i Vancouver! Det er mye igjen av vintere, både vinterferie og påske før vi kan si det er vår. Farlig å glede seg for tidlig. :-)

  SvarSlett
 9. Hei... Jeg følger ikke med på ol, det får jeg ha til gode ;))) Smykkene du presenterer denne gangen var helt skjønne, spesielt det sorte...LEKKERT! God med smykker du, er gøy og se hva du tryller frem. Ha en flott dag. Klem

  SvarSlett
 10. Jeg måtte også få med meg sprinten i går kveld, derfor ble det lite sying på meg. Du er heldig som kan kombinere både tv og smykkelaging. Endelig medalje!
  Kjempefine smykker. Er spent på hvordan sprintsmykket ble...
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 11. Kjempe fint! Jeg likte best det siste, men det beror nok på att jeg ikke er så glad i grönt.
  Jeg ser ikke mye på OL men i går så jeg störtloppet og det var synd på Anja som datt men gott att det gikk bra.Jeg heier både på Norge og Sverige jeg!
  Ha en fin dag min gode venn! Klem klem

  SvarSlett