torsdag 4. februar 2010

Spektakulært

Ja, dette er et ord jeg vil skrive om i dag. Jeg har ikke noe nytt smykke å vise, men jeg er nok i ferd med å bli bloggoman. Derfor må jeg lage et innlegg. Selvfølgelig kunne jeg gjort "bare" det. Det blir imidlertid litt mer liv over det hvis jeg også kan ta med noen bilder.Om disse gummistøvlene er spektakulære? Tror faktisk ikke det, men det er kanskje spektakulært at en person som går i sitt 62ende år kjøper og ikler seg noe sånn.

Ordet spektakulært betyr påfallende eller oppsiktsvekkende. Nå har jeg for første gang oppgitt min alder og det er muligens også spektakulært at bestemor strever som bare juling med å holde tritt med den digitale verden.

Spektakulært er et ord som brukes mer og mer. Hvis du søker på Google er det 12000 treff på ordet. Det er spektakulære scoringer i fotball, det er ikke tall på alle de gangene ordet ble brukt under OL i Beijing, ordet begynner å få fotfeste når det gjelder den kommende Eurovision Song Contest og jeg lurer på hvor mange ganger ordet vil bli brukt under OL i Vancouver.

Kanskje disse tingene også er spektakulære?Hva som er spektakulært. Jo, husk på hva ordet betyr. Jeg har vært både påfallende og oppsiktsvekkende når det gjelder tålmodighet mens jeg har laget disse. Hver eneste perle er lagt på med pinsett. Litt av en bragd, spør du meg.

Jeg tar med noen navn på spektakulære mennesker, og ingen må hverken bli fornærmet over at de er med på listen eller at de ikke er det.

Barbro - du er spektakulær fordi du tryller frem de mest oppsiktsvekkende ting.

Pia - du går inn i samme kategori, fordi du skriver de mest påfallende og oppsiktsvekkende ting.

Ellen - du må nok med på listen. Oppsiktsvekkende er alle de flotte kjolene du lager.

Jeg kunne fortsatt, men i redsel for at dette ikke blir spektakulært vil jeg stoppe med dette.

Forresten, jeg er faktisk også litt spektakulær i forbindelse med at jeg kan lage et rimelig fint smykke av gamle (ubrukelige) og nye ting.

Vil noen påta seg å ta en telling på de kommende store arrangementer - OL i Vancouver og Grand Prix? Den bloggende bestemor melder seg ut.

Ha en strålende kveld - med eller uten spektakulære opplevelser.

10 kommentarer:

 1. Herlig innlegg.
  Jeg føler meg spektakulær fordi det er EN av meg.!!
  Har akkurat hatt besøk av et par som for avgårde med det store maleriet "SOLSØL", de var veldig begeistret og de låner det og kjenner om det passer i deres hjem og så får vi se om det blir salg..
  KNIP fra provinsen.

  SvarSlett
 2. Spektakulert skrevet... ;) Så fine gummistøvler har ikke jeg (forresten, når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk ingen gummistøvler fordi min yngste datter har overtatt dem...) Og dagens 62-åringer er ikke som bestemødrene i gamle dager! De har på seg akkurat det de vil... :)

  SvarSlett
 3. En spektakulær klem til deg!

  SvarSlett
 4. Kule støvler!
  Jeg har ingen gummistøvler! Kan egentlig ikke fordra å gå i det, hehe.

  Ha ein toppers kveld.
  Klem fra Helen

  SvarSlett
 5. Tror nok du kommer i kategorien spektaluær bestemor:-)

  SvarSlett
 6. Spektakulær skal det selvfølgelig være....

  SvarSlett
 7. Hm, en språkmote jeg har gått glipp av føler jeg. Bruker sjeldent ordet spektakulær. Nå skal jeg jammen flette det inn i enhver sammenheng. Artig ord. God spradetur med dine spektakulære støvler!

  SvarSlett
 8. Tusen takk :) Du har vært med på å gjøre dagen i dag spektakulær! Nydelige lysestaker. De hadde passet veldig godt inn i stua mi. Støvlenen ligner veldig på mine. Jeg regner med du ser alldeles smashing ut i de! Og det er hverken øvre eller nedre aldersgrense på støvler :):)
  Har du sett spørsmålet mitt i ditt forrige innlegg?
  Klem :)

  SvarSlett
 9. Jeg har opplevd en gang tidligere å få like mange kommentarer som i dag, men aldri så mange linjer fra den enkelte.

  Dere kan tro jeg lurte litt mens jeg fotograferte og skrev.

  Tusen takk til hver og en, og tusen takk for hyggelige kommentarer om totalhavariet med det siste smykket jeg har vist.

  Varm klem til dere alle.

  SvarSlett
 10. Et godt innlegg som jeg har kost meg med. Gøy å høre om betydningen av et ord: )

  SvarSlett