lørdag 13. februar 2010

Litt spesielt?

I går gikk tingene mer på skinner enn da bestemor strevde med det grønne smykket. De riktige hjernecellene var ganske samarbeidsvillige.

Jeg fikk ikke bare laget det smykket jeg hadde i hodet, men klarte å bla meg gjennom hele katalogen til Panduro Hobby og sette opp bestillingsliste.

Men er kommer det som er litt annerledes:Anheng med sko og veske (pluss et par "gullsirkler) vil ihvertfall vekke oppmerksomhet.

En detaj fra smykket:Jeg var litt i tvil om hvilken farge jeg skulle velge på perlene, for mulighetene er jo så mange. Bestemor landet på svart og gull.

Ja, da gjenstår bare et bilde av hele stasen:Det er ikke bare fargen på perlene som kan endres, men det er selvsagt mulig å lage noe lignende i "sølv". Jeg har ikke sko og veske på lager, men vet at det kan skaffes.

Her er et par smykkedeler som en venninne og jeg har hatt en del morro av.Korketrekker og champagneglass - det er originalt det. Min venninne har det sammen med perler i svart og hvitt. Det ble en del muntre kommentarer på festen da hun ankom.

Før jul laget jeg smykke til en liten prinsesse på 8 år. Hvorfor jeg ikke tok bilde, har jeg ingen forklaring på.

Denne kurven
fyllte jeg med små rosa perler, og det var greit som anheng. Prinsessen var ihvertfall kjempeglad i følge hennes mormor.

Ha en kjempefin lørdag i disse OL-tider.

13 kommentarer:

 1. Heisann - innom for å ønske deg en fin lørdag, og tusen takk for herlig kommentar inne hos meg.
  Klem fra Helen

  SvarSlett
 2. Nok et flott smykke!
  Champagneglass og opptrekker; skikkelig artig..et ordentlig partysmykke:D

  Kos deg i helga;)

  SvarSlett
 3. Hei Astrid

  Dette smykket var heilt i mi gate - eg har sansen for dei små og morosame detaljane når eg kler meg til festligheter. Og champagneglas og opptrekker hadde vore midt i blinken ved nyttårsfeiring og større dager ;o)

  Eg skal blogga litt englar om ikkje lenge, og kjem til å ha bilete av eit par yndige nokre eg har.

  Ynskjer deg ein kreativ laurdag!
  Siri

  SvarSlett
 4. Så morsomt med disse anhengene. Du lager kjempefine smykker!

  Jeg ønsker deg god helg :-)

  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. hei.
  å så koselig du la spor etter deg hos meg,da fant jeg deg,
  koselig med nye bekjentskap.
  såå flink du er til å lage smyker da,rene tryllekunstneren du.moro å se.
  la meg som din følger å kommer tilake jeg.
  ønsker deg en herlig lørdag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Heisann, måtte innom å sjekke om du har tatt utfordringenn og fotografert innholdet i din veske.., men nei du har ikke gjort det ennå.
  Det gir meg litt tid, må se å få det unna i morgen hvis jeg gidder da.
  God aften i stuen med morsdag, valentines og fastelavensboller og RIS.

  SvarSlett
 7. Å så mage nydelige smykker du lager,flink du er. Jeg har aldri vært innom her før,men etter at du stakk innom min så måtte jeg se innom her også da. Stikker nok innom senere også tenker jeg for her var det så mye fint og se på.

  SvarSlett
 8. Hei hei
  Jeg synes smykkene dine er utrolig vakre. Jeg synes det var så stilig med sko, veske charmsene ( vet ikke om det skrives slik. Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min. Ikke meningen med å ikke være inne her å kommentere men jeg har liksom ikke kommentert til noen i den siste tiden. Bare hatt fokus på å lage innlegg. Beklager. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 9. Takk for en hyggelig hilsen på bloggen min. Jeg er en helt fersk blogger, og jeg blir så glad når noen legger igjen en hilsen.
  Nydelige smykker du lager. Du har så mange tøffe charms.

  SvarSlett
 10. Heisann. Tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min. Det er jo alltid kjempegøy. Utrolig flotte smykker du lager! Jeg legger meg som følger her, og håper det er i orden.

  SvarSlett
 11. God morgen! Takk for hilsen inne hos meg, god du er :) Vi hadde en stille og fredelig helg på hytta og bare koste oss. I går var det jo Morsdag og fastelaven så da var vi hos foreldrene mine og spiste boller, prinsessekake og ostekake...det var deilig det. Her på Sørlandet er det surt ute i dag, snøen daler så vidt ned og vi vil ikke ha mere snø nå, vil ha vår. Det var et stilig smykke du hadde laget, med sko og veske...gøy med noe annerledes =) Ha en flott dag.

  SvarSlett
 12. Hei Astrid og takk for hyggelig kommentar!
  Mamman til Barbro ja, koselig! Da vet jeg jo hvor hun har arvet sin kreativitet fra :)))

  Kjempefine smykker du klager! Du kan tro jeg har tittet mye på smykkesidene til Panduro og hatt ønske om å lage smykker, men tror liksom ikke jeg er kreativ nok!
  Kanskje en dag......

  Ønsker deg en fin uke, klem fra Perlemor ;)

  SvarSlett