lørdag 20. februar 2010

Før og etter

Det blir ikke mange ordene om OL i dag, men det var jo fantastisk med to gull i går. Ellers så er det jo curling-gutta som vekker oppsikt ikke bare i Vancouver, men over store deler av verden forøvrig.

Klovnebukser heter altså buksene, og nå skal selveste kongen få en i gave til bursdagen sin i morgen.

Curling - det er disse som dytter en stein med håndtak bortover isen, og så er det et par stykker som koster som bare juling. Ingenting jeg skjønner noe av.

Jeg la ut bilder av de utfordringene jeg har fått, og i dag tok jeg fatt på det ene kjedet.
Det lys lilla og det mørke skal bli to separate smykker, og komvineres med noe i sølv. Jeg visste hvilken modell den skjønne oppdragsgiver ønsket seg og da trodde jeg faktisk at dette skulle bli en ganske enkel sak. Det som skapte problemer var at de asymetriske perlene stort sett hadde så små hull at det var vanskelig å få de på staver.

Det gjelder å ikke gi opp. Her er detaljer fra den delen av smykket som er tredd på gøtt:Jeg er begeistret for de asymetriske perlene, for de skaper så fint liv i smykket.Dette snittet er fra anhenget. Der har jeg brukt lenke, og lagt ulike sølvperler mellom de lilla.Omsider fikk jeg alle stavene på plass og slik ble det da.

Nå er jeg begynt på det røde smykket, men den presentasjonen kommer ikke i kveld. Dere får nøye dere med bildet av det første smykket jeg har klart å få ferdig.Gjett om jeg er spent på hva den flotte eieren synes. Dere skal få rapport.

Så kommer ganske enkelt bilde av en pute, men kanskje vi bør huske teksten. Det var den jeg falt for:Ha en fantastisk kveld.

5 kommentarer:

 1. For et vakkert smykke. Utrolig delikate farger, tror eieren kommer til å bli kjempefornøyd. Det hadde jeg blitt :)

  SvarSlett
 2. Det ble et spennende smykke! Alltid artig å se hva du finner på...
  Puta har en fin tekst, det er så sant som står der.

  Ha en fin kveld, og takk for tipset med smørebua :) :) :)

  SvarSlett
 3. Kjempefint smykke i nydelige farger! Blir nok en fornøyd dame som får dette:-)

  SvarSlett
 4. Hei og god søndag. Titter innom deg for og se hva dine siste skaperverk er...du skuffer ikke. Virkelig flott smykke, du kan dette ser jeg. Hva koster egentlig et slik smykke?? Det er jo gangske mye perler og stæsj på det =))) Håper den nye eieren blir fornøyd med resultatet, vi har jo alle forskjellig smak. Ha en flott søndag. Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig smykke i delikate farger!
  Du lager mye lekkert!

  Ha en flott søndag videre og klem fra meg;)

  SvarSlett