tirsdag 23. februar 2010

Tålmodighetsprøve og smykke nr. 4

Ja, jeg holder fortsatt på med smykkene jeg fikk som en utfordring, og det er faktisk enda et stykke igjen. Bestemor er imidlertid ferdig med nr. 4 og da er jeg halvveis.

Det mest tidkrevende har vært disse asymetriske perlene. Nydelige å se til, men en stor prøvelse å jobbe med. Se bare herI denne mengden skal jeg altså finne de som har store nok hull til at jeg får tredd de på smykkestavene. Hvis noen fortjener gull for perletålmodighet, vil jeg helt ubeskjedent hevde at bestemor skal ha plass øverst på pallen.

Men så er det bare så utrolig gøy når jeg kan begynne å sette ting sammen. De grønne skal få hvile til i morgen, men jeg er ferdig med de mørk lilla og altså smykke nr. 4 i den store utfordringen.

Modellen kjenner dere. Det er den med 7 staver, og jeg lurer på om noen av dere kan finne et litt sprekt navn på denne? 007 blir for maskulint og hasardiøst, og 7-modell for kjedelig.

Kom igjen nå, alle kreative sjeler.Bildet viser asymetriske perler, små sølvperler og fassetert dråpe.Lilla perler med strass overkant brukt på anhenget.Også på dette smykket har jeg latt perler ligge på begge sider av lenken, vekselvis sølv og lilla. Jeg ser at smykket henger skjevt, men dere får justere blikket. Jeg tar IKKE frem fotoapparatet igjen.

Og så er det kommet pakke i dag.Her er det mye godt arbeid.Nå skal alt dette pakkes ut og legges på sine respektive plasser.

Ny tålmodighetsprøve og ny medaljemulighet (?).

Ha en kjempefin kveld - med eller uten tålmodighetsprøver.

5 kommentarer:

 1. Jeg skjønner at det ligger mye arbeid bak smykkene. Nok et flott smykke:)
  Jeg har ikke fått den eposten du skulle sende med forslag på smykket. Har jeg misforstått noe kanskje?
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 2. Hei käre du, jeg har ikke glömt deg. Hade bare ikke fått med meg att jeg skulle oppgi lengden.
  Men ca 2,5 cm blir bra og helst ikke for store perler. Jeg er sikker på att de blir super fine for du er ett proffs. Har du en mail så kan jeg sende adressa mi. Klem klem!

  SvarSlett
 3. Heisann!

  De er så utrolig fine disse smykkene dine. Og jeg kan godt se for meg at det kan være en tålmodighetsprøve til tider.

  Ja, "ofte" kan tolkes på mange måter. Skal ikke skryte på meg at jeg er en storbaker, men det blir nå noen brød i løpet av året. Skulle gjerne ha gjort det oftere, for det er jo så utrolig fort gjort.

  Ha en fortsatt fin kveld, regner med at du feirer medaljene med måte.

  Klem

  SvarSlett
 4. Lykke til med perle-utfordringene! Koselig at du blir med på min give away ;)

  SvarSlett
 5. Heisan.. Du får palleplassering av meg for din tolmodighet =) Stilig det lilla smykke, du er kjempeflink. Er morro og følge med hva du tryller frem, og nå som du har fått påfyll fra Panduro regner jeg med det kommer mye spennende fremover og når du har tid ;) Det var jo ikke så rent lite som lå i panduro pakken, må jo ha kosta flesk =)))) I dag skal mannen min og jeg levere en sofa. Jeg har like godt solgt sofaen i stua så nå får vi sitte på bruskasser..hihihi (ikke fult så gale).. Ble jo litt revet med når vi fikk solgt huset at da kan jeg like godt bare fortsette. Greit med Finn.no =))) Ha en flott dag. Klem

  SvarSlett