onsdag 3. februar 2010

Smyke med totalhavari

Dette anhenget har dere sett før, men jeg må ha det med for å presentere sammenhengen. Legg merke til sirkelen nedert - svart og strass.Her er detaljer fra den innerste lenken. Jeg tenkte det kunne være ok å la sirkelen på det store anhenget gå igjen i anheng nr. 2, og tredde små svarte og små sølvperler. Den svarte perlen med sølv "kåpehette" (jeg har lært at det heter det) er samme type som på den lange lenken.
Satte også på to sølvblader.

Jeg kom i mål - til slutt.
Ja, så var det totalhavariet da. Jeg var nemlig godt i gang med dette smykket i går kveld, og timene gikk. Tror ikke jeg vil fortelle hva klokken var da husfruen omsider kom seg under dynen med en helt klar konklusjon:

Det jeg hadde laget, var ikke bare litt MISLYKKET - det var TOTALHAVARI. Ikke håp om å foreta bare noen justeringer. Det var bare å plukke hele greia fra hverandre og begynne forfra (i dag morges altså).

Har aldri opplevd makan. Kanskje det ikke lønner seg med nattarbeid?

Jeg vet fremdeles ikke om jeg er helt fornøyd med dette resultatet heller.

Dætt var dætt. Nå skal jeg innom bloggene til dere andre for å se om noen har opplevd havari i løpet av det siste døgnet.

8 kommentarer:

 1. Havari??? Hvor????? Synes det er fint, jeg... ;)

  SvarSlett
 2. For meg ser dette helt perfekt ut. Ja riktig lekkert vil jeg si.....

  SvarSlett
 3. Jeg opplevde et havari med takketalen min. Hadde de beste intensjoner, men har holdt på i flere kvelder, og måtte til slutt gi opp. Altså å linke til alle. Natta bruker jeg til litt søvn og mest amming/levende smokk.
  Skjønner ikke hvorfor du ikke ble fornøyd med smykket? Det ble da flott!

  SvarSlett
 4. Hei på deg:)
  Tusen takk for dine koselige kommentarer inne hos meg.
  Sannelig er du flink med å lage smykker. For et arbeid det må være. Prøvde meg på noen øredobber før jul, brukte en hel kveld på de. Jeg er veldig sån at jeg må se resultatet VELDIG fort :)
  Fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 5. Jeg forstod ikke at dette var et "HAVARI" smykke.
  Mine øyne ser bare nok et lekkert smykke.

  SvarSlett
 6. Synes også smykke var fint. Men jeg skjønner hvordan du tenker. Og du hadde sikkert sett for deg et helt annet resultat. Vært der jeg også, og da hjelper det godt med positive tilbakemeldinger fra andre.
  Gu kor kjekt det er med denne bloggingen:-))

  Ha en fin dag...og takk igjen for hjertelige kommentarer hos meg:-)

  Klem...

  SvarSlett
 7. Jeg synes smykket ble flott. Nydelige perler! :)
  Og så lurer jeg på om det blå smykket er på vei som skal fotograferes sammen med kjolen? Eller gjør du det selv når du får kjolen? Klem:)

  SvarSlett