fredag 19. februar 2010

En vinner og mange oppgaver

Det går virkelig for seg i disse OL-tider, og først for en liten stund siden husket jeg at det skulle trekkes en vinner av min Give Away.

Her er det ikke snakk om gullmedalje og heller ikke blomsterseremoni.

Noe ekstra har jeg imidlertid gjort for vinneren. Bestemor har vært hos naboen og lånt disse:Ja - da skjønner dere kanskje hvor vinneren befinner seg. Helt riktig - vi skal til Sverige hvor vi finner Rachel.

Vinneren har en liten jobb å gjøre. Kjære Rachel, du må bestemme hvilken farge du vil ha på øredobbene og hvor lange de skal være. Send meg en mail, så skal det ikke ta noe særlig tid før premien er på vei.

Jeg har masse annet å gjøre også. Har fått flere utfordringer overlevert, og billedkavalkaden pluss noen ord viser at jeg ikke er arbeidsløs.

Men aller først tar jeg med et bilde av de perlene jeg var begynt å plukke fram til et nytt prosjekt:Fikk plutselig lyst å jobbe med rødt, og rødt skal det bli, men på en annen måte.

Dette skal lages spenstigere, og det står meg fritt hva jeg vil bruke i tillegg.Tror ikke det skal bli særlig vanskelig. Det blir en større utfordring med disse:Her er perler i bøtter og spann, men det må mikses med mye annet hvis det skal bli såkalt spenstigere.
Samme type smykke, men her i grønt.

Det siste er bare litt for kort til eieren, men jeg tror nok jeg hiver meg på en aldri så liten "ommøblering".Jeg har forandret smykker for damen før, og vet hva hun liker. Dessuten er hun raus med betalingen, og det er jo ikke dummeste som kan skje. I tillegg får jeg overskuddsperlene og da kan vi vel kalle det en vinn - vinn situasjon?

I kveld blir det OL-fri en stund for jeg skal ut i besøk. Nå har jeg grått sammen med Tora og heiet på Emil og Ole Einar, og da blir det ikke flere heiarop før i morgen. Da blir det helt sikkert en ny, nervepirrende sending.

Ha en kjempefin kveld - med eller uten utfordringer som kommer seilende.

9 kommentarer:

 1. Gratulera så mykje til heldige Rachel!
  Og det er alltid spanande å sjå kva bestemor lager neste gong, for ho er jammen kreativ!
  Ynskjer deg ei fin-fin helg!
  Siri

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til den heldige vinneren!

  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Men käre du har jeg vinni igjen! Jeg blir jo nesten flau. Men veldig veldig glad, tusen takk!
  Jeg har kicka gjennom hele bloggen din og det finns ett par öre dobber som du har i innlegget fra 15 jan og som är turkise og lange som jeg liker gott. Men jeg vill ikke ha de for lange. Vill ha noen som jeg kan bruke hver dag.Håper du forstår vad jeg mener :0)
  Så göy att du hade lånt flagg for min skull, du er så go! Atter en gang tusen takk! Klem klem

  SvarSlett
 4. hei.
  å gratulere til Rachel,velfortjent,
  nydelige smyker du lager altså,herlige.
  så mange vakre farger
  tusen takk for besøk hos meg,blir så glad,
  her melder de mer snø i natt å i morra,litt kaos i dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Det blir spennende å se hvordan smykkene blir. Skal si rachel har vinnerlykke for tida. Gratulerer til snille Rachel :)
  Og nå skal jeg sende deg en epost ang. smykket mitt :)

  SvarSlett
 6. Hei hei.
  Takk for hyggelig melding inne hos meg.
  Alltid koselig med nye bekjentskaper.
  WOW, så kreativ du er med smykker...Kjempemoro.
  Jeg har ingen spesiell hobby for tida, men håper det daler ned noen i mitt hode rimelig snart, for jeg kjeder meg..hihi.
  Ha en fin fin helg.
  Hilsen Drops som danset innom.

  SvarSlett
 7. Gratulerer til Rachel...hun er jammen heldig:-)

  Takk igjen for koselig kommentar hos meg.
  Har ikke mer av det grønne glasset, men hvis du virkelig vil bestille en søt liten grønn fugl, skal jeg få bestilt mer med det samme:-)

  God helg...klem fra meg:-)

  SvarSlett
 8. Gratulerer til vinneren!

  Og mer gull ble det i dag... ;) Regner med at du koser deg mens du er på besøk, selv om det ikke blir OL-titting på deg ;)

  SvarSlett
 9. Grattis rachel!
  Og heisan Smykkas - ser du er hekta paa OL - det er liksom saa fjernt for oss her, men foelger med i norske og svenske aviser. ha en flott dag! (For det er allerede morgen her)

  SvarSlett