tirsdag 26. januar 2010

Nasjonaldag i kreativ gruppe

Ja, så var det tirsdag igjen og kl.12 var gruppen samlet. Det er Australias nasjonaldag i dag, og Victoria har sunget for ossDet har vært mye perling i gruppen, men de synes alltid det er gøy å prøve noe nytt.
Jeg tok med meg dette som et utgangspunkt:
Det er over 1 år siden jeg laget dette. Det er ferdig stanset metall som er klippet fra hverandre og montert på stoff. Det henger IKKE på veggen hos meg. Ligger bare og støver ned.

Den blå og svarte smykkemodellen vakte interesse og Evelyn begynte med en gang. For å være helt ærlig, så ble det ganske mye undervisning idag. Men nå tror jeg teknikken sitter. Her er fargevalget, og dette skal være på armbåndet
Randi holder på med et turkis smykke og har valgt seg dette anhenget:
Smykket er ikke helt ferdig, men den lange lenken ser slik ut:
Hun vil også ha perler opp mot halsen, så neste gang skal hun tre små turkise perler på gøtt og montere de på.

Vi har hatt deilig ostekake til kaffen, men jeg glemte å ta bilde. Oppskrift på muffinsene vi spiste forrige tirsdag kommer i løpet av uken. Rom ble som kjent ikke bygd på en dag.

Nå har faktisk jeg lyst å jobbe litt med mine prosjekter, selv om jeg er ganske trøtt i trynet.

Ha en kjempefin kveld alle sammen.

4 kommentarer:

 1. En flott kveld ønskes deg også, min perlende bloggvenninne! Tusen takk for alltid hyggelige kommentarer inne hos meg!

  SvarSlett
 2. Det høres veldig koselig ut med kreativ gruppe. Kan tenke meg at latteren sitter løst :)
  Du, de blomsterperlene under som har grønn bunnfarge, finnes de med annen bunnfarge også? Jeg synes de var så utrolig vakre, men jeg bruker ikke så mye grønt.
  Eimund lurte forresten på hvorfor du ikke svarte på telefonen i ettermiddag. Jeg skal forklare i morra at du var opptatt med den kreative gruppen din. :)
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 3. Takk det samme, Astrid:)for koselige kommentarer hos meg. Skal nok få blogget litt i ny og ne...

  En fortsatt fin kveld til deg...det lille som er igjen av den...

  Klem, Randi...

  SvarSlett
 4. God dag! Takk for hilsen. Jeg er helt enig med deg ang stumtjeneren at den fort kan bli gjemt bakom masse klær...hehe! Og en spiker hadde nok gjort susen ;) Jeg sa til mannen at vist vi skulle hatt en slik så var det bare gjester som fikk bruke den =) Vi andre kan henge klærne inn i skapet i stedet for og strø de rundt forbi...Men men nå får vi se hva det blir til. Ha en super dag. Klem fra Mona

  SvarSlett