søndag 17. januar 2010

Nyttårsforsett og Australia IIJa, det var dette med nyttårsforsett. Jeg kunne lurt meg unna, men er fast bestemt på å gjennomføre prosjektet med å få ting og tang som er på midlertidig oppholdstillatelse i skuffer og skap på sin rette plass.

Startskuddet gikk i går, og det første jeg gikk løs på var disse kurvene, som egentlig BARE skal inneholde perleskrin. Vel, vel - det var bare å gyve løs. Kurvene ble tømt, og en lett oppgitt husfrue betraktet det hele, mens lysten til bare å legge alt tilbake økte. Bilde kanskje? Nei takk.

Det tok sin tid, men nå er alt slik jeg hadde tenkt. Etter denne prosessen var det deilig å fortsette med perlene. Husfruen syntes hun hadde gjort seg ekstra fortjent til å kaste seg inn i sin perleverden.
Dere har sett bilde av anhenget og de opprinnelige øredobbene på bloggen min tidligere, men jeg må jo vise resultatet. Er faktisk svært så fornøyd, om jeg skal være ærlig.

Det var gjort i en fei å fikse ørepynten. Det var jo bare å forlenge de med noen lenkebiter.
Anhenget er så vakkert i seg selv, at jeg valgte å bruke minst mulig perler.
Valget falt på en litt kraftig lenke, og disse sølvfargede (oj, hva heter de egentlig?). Husfruen gidder ikke tenke. Fine er de ihvertfall. Har gjort litt ekstra med selve lenken også.

Må bare innrømme at disse ekstra lenkene som jeg nesten alltid putter på har sin årsak i at jeg alltid må ha smykke øverst i halsen. Går alltid med litt utringede topper for jeg får klaustrofobi av høyhalsede gensere. Litt dramatisk betegnelse kanskje, og jeg har en mistanke om at en slik lidelse ikke er omtalt i psykiatrien.

Det som kan være en smart løsning, er å feste den øverste lenken med låser. Da kan smykkeeieren bruke kjedet uten eller flytte den omtalte lenken opp eller ned. Fritt valg. Dette har husfruen klart å tenke ut helt alene.

Hvis dere husker kurvbildet øverst på bloggen, så har jeg 9 slike kurver på kjøkkenet.

Det prosjektet blir IKKE påbegynt i dag. JEG VIL "PERLE", JEG VIL LESE og JEG VIL VÆRE SPORTSIDIOT.

Å "perle" og å være sportsidiot er en utmerket kombinasjon.

Ha en kjempefin søndag med og uten perler.

3 kommentarer:

 1. Heisann flittige husfrue !!

  Vel blåst rydding og at du i tillegg er kreativ med dine flotte smykker fortjener en blomst.

  Herved kommer en imaginær rose.

  SvarSlett
 2. Ja, det er viktig å ha orden i "smykkesakene". Av og til flyter det over hos meg også, for jeg har en tendens til å skulle gjøre alt på en gang.
  Men må innrømme at det er mye koseligere å holde på når det er orden.

  De ferdige resultatene ble veldig fine:-)

  Ha en fortsatt fin søndag:-)

  SvarSlett
 3. Perle-og sportsidiot hørtes flott ut!
  Ha en flott søndag - uten perler her i huset!

  SvarSlett